Наско Сираков най-после продаде къщата в “Драгалевци”

Наско Сираков и Илиана Раева

  Легендата на „Левски“ Наско Сираков намери начин да живне от тежката икономическа криза. Бившият директор на „сините“ най-накрая е успял да сключи сделка за фамилната къща в Драгалевци, за която почти година търсеше собственик. Новодомци в имота, който се простира върху 3 декара, са дипломатите от Катар.

Разбра се, че сделката не е протекла по мед и масло. Къщата бе обявена за продажба чрез брокерска агенция на цена от 4,2 милиона евро.

Повече от два месеца обаче, не бил проявен дори и минимален интерес към имота. Брокерите отдали това на високата цена – сума, която някой в момента трудно може да си позволи.

Къщата в "Драгалевци"

Някъде към средата на лятото катарците направили запитване. Идеята на азиатците била да превърнат къщата в посолство. Двете страни обаче не се разбрали, тъй като Сиракови отказали да намалят от цената. Катарците обмисляли да предложат на Сиракови да им отдадат под наем имота за една година, но собствениците не приели.

В крайна сметка обаче се отказали от няколко милиона, тъй като в следващите месеци въобще не се появил друг реален купувач.

Според информация вместо 8 милиона Наско и Илиана са спечелили само 3 от луксозния имот. „Доста сме на загуба, но вече не се издържаше с разходите по поддръжката„, изпуснал се Сираков пред футболна компания.

Всеки месец спортното семейство било на минус около 10 хил. лева, които отивали за градинари, слуги, готвачи и прочие. Къщата, която се простира на близо 900 кв. метра, е строена 3 години, а супер скъпото обзавеждане било поръчано от Италия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Наско Сираков най-после продаде къщата в “Драгалевци”"

  1. коко   22.09.2012 at 21:39

    и последно колко 🙂 4 пък после 8 а накрая 3 … осрахте се еййй чак в Холандия замириса…то милиони , но колко!!??
    Сензациьо… вземи поне кадърни „преписвачи“ а не .. недоклатени чалга-пилон светила от незнабйните дебри на милата ни родина.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *