Направете си магия за пари с ориз и глинено гърне

Магия за пари

Колкото и да е странно, магиите помагат и за печеленето на пари. В света са известни редица случаи, в които изключително бедни хора забогатяват ненадейно, с помощта на различни вълшебни методи и бяла магия. Според постулати на дервиши от стари времена, най-важно е човек да има силна вяра и да не чака на другите да му помогнат. Ако се доверите на друг да направи заклинанието, в най-добрия случай то няма да подейства. Ако пък вещерът е зле настроен към вас, тогава магията ще само ще ви навреди.

Един от най-разпространените в древността ритуали за забогатяване се извършва с ориз и малко глинено гърненце. Намерете подходяща делвичка и в нея сипете ориз. Поставете я до входната врата и когато луната нараства, всеки ден изсипвайте всичките си дребни пари в гърненцето, когато се прибирате у дома. Всеки който влиза във вашия дом трябва да прави същото, независимо дали е роднина или гостенин. Когато минат седем дни, пребройте парите. Една десета част от тях раздайте на свои или чужди деца, други десет процента инвестирайте в добри дела, а с остатъка си купете сувенир за спомен, който трябва да пазите като очите си. Очаква се, че от този момент нататък парите ще потекат към вас като река.

Магия за пари

Друга популярно тайнство за привличане на богатство е така нареченият „дъжд от жълтици”. Тъй като в днешно време да намерите истински монети от злато е изключително трудно, можете да използвате най-обикновени стотинки или евро центове. Церемонията на „златния дъжд” се прави по следния начин. Първо се изкъпете добре, след което застанете във вана или леген. Вземете предварително приготвената чанта с монети и ги изсипете върху себе си. Чакайте. Богатството трябва да дойде до няколко дни, защото основната идея на това чародейство е, че парите ще започнат да идват при вас сякаш валят от небето.

Според рецепта от Древния изток, всеки може да си приготви и чародеен елексир на богатството. За целта е необходимо да се снабдите с пречистена вода, неметален съд и зелено шише. Трябва да приготвите и равни части от карамфил, копър, бял пипер, кора от кедър. Нарежете растенията на ситно и ги смесете добре. След това напълнете шишето до половина с вода и изсипете билките. Запушете бутилката и я оставете на слънце така, че лъчите да падат точно върху нея. Вечерта я отворете и проверете колко силен е ароматът. Ако елексирът все още не ухае много, оставете сместа да престои още поне един ден. Когато ви се стори, че вълшебната течност благоухае достатъчно, започнете да миете с нея лицето и ръцете си по два пъти на ден.

Богатството не винаги се измерва с пари:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Направете си магия за пари с ориз и глинено гърне"

  1. Sasho Hristof   27.02.2013 at 20:02

    iskam da me obicha Sasho

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *