Най-после спират тегавия сериал “Къде е Маги”!

Къде е Маги? - в Нова Телевизия!

Поредният сериал, който пуснаха от бТВ „Къде е Маги?” и за който шефовете на бТВ хранеха големи очаквания, изостана драстично от ВИП Брадър и “Великолепният век”.

Рейтингите са смазващи и реално показват какво му се гледа на човек. Определено не толкова безвкусна боза и така слабо написан сценарий, коментират в Интернет хората. Въпреки силното начало и очакванията, зрителите скоро бяха разочаровани както от режисурата, така и от сценария на сапунката.

Въпросът „Къде е Маги“ стана дори обект на подигравки, отговарят в Нова Телевизия, визирайки бягството на продуцента Маги Халваджиян. Отначало сериалът ще бъде преместен в по-късен час, а ако не потръгне, направо ще отпадне от схемата на телевизията.

Кузева-Чернева с главни роли в новия български сериал

Жалко за добрата идея, реализирана толкова слаба. Диалозите са скучни, дълги и на места трагикомични, снимането е под всякаква критика. Съвкупността от тези грешки го прави за мнозина скучен и муден, за други пък – не представлява интерес като сценарий. Дано да се коригират, за да може да гледаме наистина качествено БЪЛГАРСКО кино и сериали, а не такива жалки опити, които върнаха турското иго отново в ефира на телевизията.

Все пак, заради новия сезон на ВИП Брадър, за останалите медии е невъзможно  да са силна конкуренция на Нова Телевизия.

БНТ

Колкото до БНТ, държавната телевизия си остава най-непрофесионално правената, скучна и негледаема телевизия у нас, коментират спецовете. На всички е ясно, че тя си остава дойна крава за определена клика в държавната медия, където е време да влязат наистина знаещи и можещи хора, които да върнат загубената слава на Националната Телевизия.  Иначе алтернативата са турски сапунки по цял ден и млади хора, не познаващи нашата история.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/4wLGTn3_6HA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *