Мъж остана без половин лице, заради лекарска грешка!

Ед като малък

Когато се ражда преди 42 години Ед Порт- той е бил обикновено бебе като милиони други новородени. Но една седмица по-късно майка на детето забелязала, че лицето на бебето е леко несиметрично.

Майката се обърнала към лекарите, но те я успокоили, че всичко е наред и че често децата се раждали така с асиметрични черти на лицето. Когато Ед става на  5 месеца, жената отново отива при доктори, но те отново я успокояват и отпращат „придирчивата майка“.

На една годинка на лицето на  Ед Порт вече има тумор с големината на слива. Тогава лекарите вече приели опасенията на жената и решили най-накрая да изследват тумора и заключили, че това е  свръх мазна тъкан и няма заплаха за живота на детето, но се оказало, че не е така. В рамките на две години, на лицето на детето пораснал вече огромен тумор, който виси от лицето му.

Ед Порт днес

На 7-годишна възраст, туморът започнал да унищожава черепа, а костите на тийнейджъра започнали да растат неправилно.

Тогава най-накрая лекарите при очевадния проблем, установили истинската диагноза- Неврофиброматоза (тип 2), тежко генетично заболяване, за което вече е късно и няма лечение. Трябвало е още в най-ранна детска възраст да се премахне, преди да промени костите на детето и сега като цяло лекарските мерки са закъснели.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://www.youtube.com/watch?v=pwfdTndbNfA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *