Мъж оградил двора си с табелки, гонещи проститутки!

табелка против проститутки

Вирджиния може да е за влюбени, но Корбин Прайдуин не мисли, че проститутките влизат в това число. Поне не и пред дома му в Роноук.

Мъжът живеел в част от града, наречена „Планинска гледка” , но единствената „планина”, която можел да види, откакто се преместил в дома си през юни била планината от проститутки по улицата. Корбин се оплаква, че посред бял ден, следобед има най-малко три-четири проститутки, седящи под дърветата.

На него така му дотегнало от това, че предприел нещо, което с пълно право би могло да се нарече „противобществено” –осеял имота си с табелки, на които с огромни букви пишело „Никакви проститутки!!!”. Корбин е категоричен, че няма да търпи повече това, понеже живее тук.

Корбин

Проститутките са наречени дами на нощта, ето защо Корбин осветява с огромни прожектори табелите си, когато се стъмни. Дали обаче действията му ще дадат резултат за продължителен период, никой не знае.

От полицията казват, че районът, където живее Корбин е известен с проститутките си, и там ходят всички, които се нуждаят от платена любов. Корбин продължава да е категоричен. Той споделя, че първо ги е помолил любезно да не стоят пред дома му, но една от проститутките дори му е извадила нож.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/1-Ucb-ERnlk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *