Мръсна война срещу Ники Кънчев!

 

Ники Кънчев

  ТВ 7 се готви да нанесе удар под диафрагмата на известния водещ Ники Кънчев.

От есента в ефира на телевизията тръгва шоу, което ще бъде копие на известното предаване „Стани богат“, излъчвано по Нова. В него щяло да има доста повече шоу елементи, а изненадата на продуцентите е някои от въпросите да се задават от известна плеймейтка. Проектът на ТВ7 е планиран за уикенда.

Нормално е конкуренцията между електронните медии да става все по-свирепа, особено след въвеждането на цифровизацията, когато зрителите ще имат много по-голяма възможност за избор какво да гледат. Все пак е добре на екрана да се раждат нови идеи, а битката да не е между еднакви формати, коментират зрители, на които екранното еднообразие им е дошло до гуша.

Феновете на Кънчев са убедени, че любимецът им е емблема на предаването за знания заради хладнокръвието и способността да не издава емоции кой е правилният отговор.

„Едва ли ще се появи някой по-добър от него. Във всички случаи става дума и за психологическа война. Най-вероятно ще се появят копия на всички популярни предавания“, смятат медийни експерти.

Близки на Кънчев са убедени, че той едва ли ще се поддаде на атаката на конкуренцията. Още повече че през есента по Нова телевизия тръгва поредният „ВИП Брадър“, чийто водещ най-вероятно ще бъде отново той. Емоциите около интригите в Къщата най-вероятно ще го заредят и ще го държат в суперформа, сигурни са вече няколко поколения зрители, израснали с Ники Кънчев на екрана.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Мръсна война срещу Ники Кънчев!"

  1. Ellis Richards   01.08.2013 at 9:36

    Колко общо нокти има обикновената домашна котка? Този въпрос за 2500 лева от ТВ шоуто “Стани богат” видимо затрудни здравната министърка Десислава Атанасова.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *