Мошеници лекуват рак с ваксина за крави!

академик Завирюха

Измамници изкарват щури пари, като продават в Интернет ваксина за говеда, представяйки я за лекарство срещу СПИН и рак.  Медикаментът-чудо се казва  „Лейкозав” и според шарлатаните, този препарат можело да смени напълно химиотерапията при лечението на ракови тумори и да ги унищожи напълно, и то доста по-безвредно.

Стойността на една от тези ваксини е между 210 до 300 евро, а упоменатото „лекарствено средство” се представя за „откритие на световноизвестния украински учен акад. Анатолий Завирюха”. За това алармира самият директор на Националния център по заразни и паразитни болести, професор Христо Тасков, който разкрива, че откривателят на въпросната ваксина е ветеринарен доктор и с нея кравите се ваксинират против левкоза. Чудовищното е, че към настоящия момент не само че няма научно потвърждение, че „Лейкозав“ помага срещу човешките страдания, а и това че доста пациенти, доверили се на „чудодейния лек“ след „лечението“ се озовават в болница

Лейкозав

и то в много по-тежко състояние. Въпреки това, експремиерът на Украйна Юлия Тимошенко бе върл фен на академик Завирюха и дори отдели милиони евра за изграждането на център по болести за хора и животни. Все още не е ясно колко точно души са се подвели по измамното лекарство, но компетентните органи предупреждават, че ако все още не са приели препарата, пациентите трябва моментално да го изхвърлят.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/Wuw-S-9LGug

Още сензации:

loading...

3 Отговора за "Мошеници лекуват рак с ваксина за крави!"

  1. Teddy   03.07.2012 at 12:28

    Аман от шарлатани, дето изкарват пари от мъката на хората 🙁

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *