Момче овъгли гърба си, заради новата мания в интернет!

Изгарянето

12 –годишно момче е с втора степен изгаряне по целия гръб, след като попаднало под влиянието на последната мания в интернет.  Щурата измишльотина се състои в посипването на сол върху кожата и поставянето на лед връху нея. Комбинацията предизвиква химична реакция, която изгаря кожата почти мигновено.

Малчуганът от Питсбърг, неговият брат близнак и техен приятел научили за номера през Фейсбук и You Tube. Смелият хлапак решил да пробва. Брат му и приятелчето им изсипали сол във форма на кръст върху гърба му, преди да сложат леда. Целта на предизвикателството, което е популяризирано широко чрез клипове в You Tube, е да се види колко дълго може да се издържи на болка.  Момчето издържало

Сол и лед!

леда на гърба си за няколко минути, след което се получили огромни мехури  Детето било откарано в болницата и ще се възстановява до края на лятотото. Майката на малчугана предупреждава всички родители за опасното видео, от полицията също са дали пресконференция, на която предупреждават за сериозните последствия от играта. Лекарите обясняват, че колкото повече се задържа леда върху кожата, толкова по-дълбоки са изгарянията. За щастие детето ще се отърве без особени белези по кожата.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/f9BzuMiQAZA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *