Момиче с брада паникьоса социалната мрежа!

момиче или момче?

На пръв поглед е трудно да отгатнеш пола на това същество.

Все пак Балпреет Каур, студентка по психология и неврология в Университета в Охайо си е живо и здраво момиче, което предизвика невероятни вълнения в социалната мрежа. Фотографирана на опашката на летището, Балпреет се е намерила в последствие в рубрика в интернет  за смешни снимки с коментар: „Не знам какво заключение да вадя”.

Младата жена бързо открила публикацията и отговорила на този, който я бил постнал,  че е жена сикх с окосмяване на лицето и знае, че хората се заблуждават в идентичността й, и че не прилича на повечето жени. Въпреки това е сикх и вярва в свещения характер на тялото си, което е дар и ни прави част от божественото, ето защо не трябва да се променя.

момичето сикх

Всъщност, сикхизмът е религия с пет фундамента, от които „ кес”, означава „дълги коси”. Сикхите не подстригват косата си и я оставят независимо от физиологичните последици.

На този въпрос студентката отговаря, че когато умре, никой няма да си спомня нейната физика, децата ще забравят гласа й и всички физически спомени ще изчезнат, но ще остане нейното наследство. Затова тя не се концентрира върху физическата си красота, а върху градината, интериора, ще се опитва да промени нещата и да движи света на своето ниво.

Думи, пълни с мъдрост, аплодирани от потребителите в социалната мрежа. Момичето не се сърди на фотографа:” Не се срамувам и никак дори не се чувствам унижена от вниманието, което предизвика тази снимка, защото това съм аз. И ако се намирате в кампуса на моя университет, елате да си кажем здравей”, продължава тя.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/zRUZyEQfo4U

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *