Момиченце – звяр мечтае да се излекува от мистериозната си болест!

Детето

Трагичната история на малката Лиу Джиангли, страдаща от рядко заболяване, което покрива тялото й с черна козина може да има най-накрая щастлив обрат.  

6-годишното момиченце ще се лекува от специалисти в Шанхай, които ще се опитат да го отърват веднъж  завинаги от коварната болест с която се е родило. Част от лицето и 60 % от телцето на детето са покрити с черната козина. След като била изоставена от родителите си и се превърнала в обект на подигравки от децата, Лиу може да има нормален живот. Без съмнение досега животът й е бил твърде травмиращ. Когато е била на 2 годинки, майка й

Liu

напуска дома, а малко след това баща й я завежда в детската градина и не се връща да я вземе. От детската градина пуснали обяви в местния вестник, за издирване на роднини на детето и 6 месеца по-късно се обадили дядото и един от братовчедите й, при които е сега. Момиченцето няма приятели, защото другите децата се ужасявали или се подигравали на външния му вид.  До момента няма обяснение за състоянието на Лиу. Вероятно се касае за нeщо твърде подобно на хипертрихозата, която се характеризира с прекомерно окосмяване и засяга 1 на милион души.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *