Митьо Очите подпали мотора на ухажор на дъщеря си

Димитър Желязков - Митьо Очите

  Страшилището на Южното Черноморие Димитър Желязков – Митьо Очите едва ли скоро ще се радва на внуци. От обкръжението на несебърския Ал Капоне споделят, че той бил изключително ревнив баща и държал под око и под ключ двете си дъщери Станислава и Ивелина.

Децата на опасния гангстер отдавна са във възраст, в която се вълнуват от противоположния пол. Станислава е на 19, а Ивелина – на 17 години, но въпреки това и двете му наследници нямат сериозни приятели.

„Митьо не разрешава на дъщерите си да си имат гаджета. Миналото лято Станислава бе абитуриентка, но нямаше кавалер на бала си, тъй като нито един от съучениците й не смееше да дойде да я вземе от къщата й в Несебър. Първородната щерка на Очите крие кой е баща й, защото иначе е осъдена да няма сериозен приятел.

Всеки ухажор бяга като попарен от нея, щом узнае с кое момиче си има работа“, смеят се от обкръжението на морския Ал Капоне.

Димитър Желязков е примерен баща, който обожава децата си

Разправят, че преди година малката дъщеря на Митьо Очите – Станислава, се залюбила с по-голям от нея бургазлия. Отношенията между двамата потръгнали, а младежът идвал да я взима всеки следобед от училище с мотора си.

След има-няма месец обаче моторът на дръзкия плейбой бил подпален от неизвестни. Няколко дни по-късно момчето признало на Ивелина, че е влюбено в друго момиче и че двамата трябва да преустановят отношенията си.

„И двете дъщери на Митьо Очите страдат от ревността на баща си и искат да напуснат Несебър и Бургас, за да са далеч от татко си. Да, но Димитър Желязков не ги пуска да учат в София.

Казва на децата си, че дори да се преместят в друг град, неговите хора пак ще му докладват дали се събират със съмнителни типове“, свидетелстват познати на страховития гангстер.

Очите бил изключително строг и по отношение на дрогата. Веднъж месечно разбойникът правел тестове за наркотици на двете си дъщери. „Куриозното е, че Митьо натрупа милиони от наркотици, но не иска отровата да бъде приемана от собствените му деца“, разправят в Несебър.

Гангстер №1 на Черноморието бил доста по-либерален във възпитанието на сина си Димитър, който е на 6. Момчето се роди от любовта между Димитър Желязков и домашната прислужница Антигона Янус, която отгледа двете му дъщери след бомбения атентат, убил съпругата на мафиота Тинка. Макар все още да е в невръстна възраст, Малкото Оче, както наричат хлапето в Несебър, вече борави изключително добре с пистолета. „Баща му го води през ден на стрелбището в Бургас и го учи да стреля с истински патрони. Миналото лято Митьо научи сина си да кара джетове и бъги“, разкриват съседи на страховития мафиот от Несебър.

И трите деца на Димитър Желязков са зорко охранявани от бдителни гардове. Когато баща им е извън България, децата заминават за Гърция с майка си Антигона и с няколко гардове, за да не се случи някой инцидент с тях. „След като загуби първата си жена в бомбен атентат, Митьо прилага драконовски мерки за сигурност спрямо семейството си“, отчитат познати на разбойника от Несебър.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Митьо Очите подпали мотора на ухажор на дъщеря си"

  1. Очевадец   11.05.2013 at 14:54

    Абе,копеле ,гадно-твойте дъщери да не друсат,а?А ти на колко семейства придруса децата,а?Има господ и ще се увериш в това скоро!И ти си пътник,дори много се задържа,защото си шпионин!А след като гушнеш букета,дъщерите ти ще се друсат насита и ще ги ебем,като свирки!

    Отговор
  2. Ел.   12.05.2013 at 15:38

    Абе силвия която е писала статията,да те попитам как може да пишеш такива измислици??? Като жълт вестник си,първо станислава е с момчето имат връзка все още и никакви мотори няма запалени,второ тя е абитуриентка тази година а не миналата,и за твое сведения няма проблеми със приятеля да ходи до тях,дори ще я придружава на бала,стига вече сте писали такива измислици…..

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *