Митко Пайнера глобява Кали

Митко Димитров - Пайнера
Митко Димитров – Пайнера

  Шефът на чалгата инж. Митко Димитров е заловил на местопрестъплението певицата Кали. Негови хора са му докладвали, че бременната фолк изпълнителка пее тайно в столични кръчми, за да избегне комисионата, която по договор трябва да плати на „Пайнер“, научихме от приближени. В последно време изпълнителката на „4-4-2″ е зажадняла за пари, тъй като бащите на двете й деца не й плащали издръжка.

Първият мъж на Кали, Иван, се грижил за детето и задоволявал всичките му прищевки, когато е при него, но категорично отказвал да дава пари на ръка на певицата.

Кали
Кали

Втората й голяма любов Антон Краус пък след раздялата си прибрал всички подаръци. Докато били заедно, Кали карала тузарския джип на богаташа и използвала баровската му къща на морето. От облагите се ползвало и второто й хлапе, което всеки ден се возело насам-натам с луксозния автомобил. Вилата пък била изключително красива – с голям басейн, хубава градина и прекрасна гледка. В момента, в който се разделили, Антон поискал ключовете от колата и къщата и спрял кранчето на певицата.

На всичкото отгоре, изпълнителният директор на ТВ7 Николай Бареков е решил на мястото на Кали като водещ на предаването „Споделено със…“ да сложи колежката й Алисия. Според информации причината за смяната е, че новоизлюпеният политик иска да завърже интрига между Алисия и Николета Лозанова. Както е известно, Николета бе водеща на „Къртицата“ и се очаква през новия телевизионен сезон да поеме друго светско предаване. Продуцентите се надяват да спечелят доста пари от жените на Валери Божинов.

Кали с децата си
Кали с децата си

Всичко това принудило Кали да работи скришом от шефа си Митко Димитров. Тя едвам смогвала с месечния бюджет и трудно задоволявала прищевките на децата си.

В условията на тежка икономическа криза инж. Митко Димитров намали хонорарите на певиците, което си личи и от публикуваните в интернет преди време тарифи на чалгаджийките. В момента изпълнителката на „Седем“ е достъпна за феновете срещу 4000 лева за час и половина. От тази сума обаче певицата получава едва 3000 лева, а другите 1000 отиват за шефа й Митко Димитров и неговата компания „Пайнер“, разкриват наши източници. Именно това провокирало Кали да работи на частно по кръчми. По този начин тя успявала хем да изкарва добри пари за себе си, хем децата й да не бъдат лишени от нищо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *