Мис Плеймейт – Меги Колева, прелъсти Петко Димитров

Петко Димитров и новото му гадже Меги редовно обикалят нощните клубове на столицата

  Видният столичен ерген Петко Димитров има нова сърдечна тръпка и както се досещате, тя не е обикновено момиче от простолюдието, а една от носителките на титлата „Мис Плеймейт“. Разбра се сензационно от достоверни източници, че младият милионер, собственикът на верига увеселителни заведения, си е загубил ума по Меги Колева.

През лятото на миналата година смуглата красавица от врачанското село Оходен получи короната за най-красива плеймейтка на 2011 г. именно в заведението на Петко „Найт флайт“. Тогава обаче все още процъфтяваше любовта на Димитров с дъщерята на олигарха Николай Гигов – Ели.

"Мис Плеймейт" Меги Колева

Тази пролет, малко след раздялата му с милионерската наследница, най-ухажваният мъж в София намери утеха в пръгръдките на 18-годишната абитуриентка Бояна Маринова. Но засипан от упреците на приятелите си, че не му отива да се задоми с девойка на тази възраст, скърши навреме крилете на любовта.

Не това се случило обаче и в сърцето на наранената Бояна. Мимолетната тръпка на Петко още не можела да забрави съвместните им нощи и напоследък без мярка обсъждала на всеослушание, че ще стори всичко възможно, за да изкопчи бизнесмена от лапите на Меги Колева.

Самият Петко все още се опитва да опази в тайна връзката си с плеймейтката, но истината лъсна на последния конкурс, в който гаджето му предаде титлата на Силвия Бахати.

В Банско, където се проведе конкурсът, бизнесменът се появи под ръка с новата си приятелка. В хотела, подготвен от организаторите за ВИП гостите, Димитров и Колева се настанили в общ апартамент, издадоха агенти. Съмнително е да са спали в отделни стаи.

„Не се крият и във Фейсбук. Пускат си общи снимки, разменят си мили думи.

Меги има известна визуална прилика с Ели. Може би той търси нейна заместничка“ обсъждат нота светска двойка столични клюкари.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *