Мир! Анелия се подмаза на Галена

Анелия и Галена

  Край с враждата между Анелия и Галена! Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ се помири с колежката си в последните дни от юли, и то по нестандартен начин. Вместо да проведат дружески разговор, за да се изяснят и да си простят прегрешенията, както направиха с баджаначката й Емилия, Анелия прояви въображение и състави цяла стратегия. За да изненада и впечатли Галена, заралийката си купи рокля от колекцията й срещу 400 лева – скромна сума за такъв дизайнерски шедьовър.

Веднага щом се сдоби с тоалета, Анелия се снима, а после уж случайно фотосът попадна в мрежата и така достигна до прохождащата модистка. Галена била трогната от изненадата

Анелия

на колежката си и набързо забравила злостните думи, които неотдавна двете си размениха, коментират в бранша. Певицата от Смядово даже поблагодарила на Анелия, че е избрала да се издокара с неин тоалет.

Галена може и да е повярвала на разкаяната Анелия, но не и нейните фенове. Мнозина привърженици на изпълнителката на хита „Пак ли“ са убедени, че това е поредният хитър и манипулативен ход на заралийката. Бившата жена на бизнесмена Коко Динев решила да облече тоалет на Галена не в знак на примирие. Истинските й подбуди били съвсем други. Анелия желаела да разсее съмненията, които

Галена

Галена неотдавна породи със свое изказване. В бранша още са в потрес от разкритието на хитовата певица, че нейни колеги плащали, за да бъде оплювана колекцията й от рокли. Естествено, подозренията веднага паднаха върху примитивната Анелия, тъй като за тази година Галена се е дърлела само с нея. Жената на вафления бос Галин я бе обвинила в лицемерие. „Анелия си беше позволила на няколко места да говори по мой адрес.

Постарах се тя да разбере, че съм научила какви ги дрънка. Имам принцип, че какъвто и да е мой колега, не си позволявам да го коментирам“, изчурулика Галена преди време в интервю за светско списание №1 у нас „Love style“. Анелия отвърна на удара и обяви, че „няма да играе в цирка“ на колежката си. След словесния двубой настъпи затишие, което тези дни прерасна в примирие. До колко са искрени певиците в намерението си да преустановят враждата си, само времето ще покаже.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *