Мира Баджева хвана лоши очи от Васко Кеца

Мира Баджева

  Лоши очи застигнаха известната тв журналистка Мира Баджева, говори се из хайлайф средите в София и Пловдив. Причината за тежкото физическо неразположение, професионални и лични неуспехи напоследък на бившия кадър на в. „24 часа“, „Жената днес“ и бТВ, кой знае защо, се свързват с естрадната ни легенда Васил Найденов. Знае се само със сигурност, че двамата са съседи в столичен квартал.

Слуховете твърдят, че уж Мира Баджева си е позволила да злослови по адрес на звездата пред техни общи познати. Тя е била категорична, че няма нищо против странната сексуалност на Кеца и гаджето му Ивайло Манолов, но не искала да го демонстрират с ласки, които стряскали децата от квартала.

Васил Найденов

Екс водещата на публицистичното предаване „Отпечатъци“ умишлено изказала негативното си мнение пред хора, за които предварително си е знаела, че ще я изпортят на естрадния певец.

Както се казва – лошите вести идват бързо и без джиесем. Изпълнителят на „Телефонна любов“ веднага разбрал за думите на своята съседка. Реакцията му също не закъсняла и той вдигнал луд скандал на Мира още при първата им засечка в квартала.

Лошите мисли на Васил Найденов урочасали бившата водеща, мълвят злите езици. След случая близки на журналистката са я посъветвали да потърси православен свещеник, който да й прочете Киприяновата молитва. Или пък ходжа, за да развали уроките.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *