Министър Сергей Игнатов помпа мускули във фитнес стопанисван от фирми на Маджо

Сергей Игнатов

  Министърът на образованието Сергей Игнатов редовно помпа мускули във фитнеса на стадион „Славия“, научи репортер от редовни посетители там.

Мястото е само на метри от ресторанта, където бе брутално разстрелян един от босовете на групировката СИК Милчо Бонев – Бай Миле. Базата на мутрите от близкото минало в квартал „Овча купел“ се стопанисва от фирми на Младен Михалев – Маджо. Фитнесът, който посещава и министър Игнатов, формално се води по документи на гаджето на актрисата Яна Маринова, която също редовно спортува там.

Любо Чука

Министър Игнатов, който според други посетители на залата с щанги, ходи там след работа, носи спортния си екип в елегантно сакче и се движи без охрана.

Фитнесът обаче, се посещава от видни представители на престъпния свят като Любомир Костадинов – Чука и наследника на взривения сикаджия Стоил Славов. Жоро Главата често отскачал до спортния комплекс, за да помпа мускули.

Културисти, които също ходят там, разказват за комични ситуации, когато министър Игнатов кротко си тренира за гърди на гладиатора, а до него татуираният ММА боец и бивш водач на Бандата на чуковете Любомир Костадинов пръхти, надувайки бицепси с „кривата щанга“.

Георги Славов - Жоро Главата

„Любо едва ли знае кой е министърът на образованието и го подминава с безразличие. Игнатов обаче явно го е виждал по телевизията и по вестниците, защото се заглежда по него“, обяснява посетител на фитнеса на СИК.

При друга любопитна случка министър Игнатов попада в неприятна ситуация. Той прави упражненията си с леки тежести в залата, когато там като хуни нахлуват десетина момчета с вид на селски бабаити. Някъде между тях крачи ниско и късо подстригано момче: Георги Славов – Жоро Главата. Той е известен като наследника на боса от СИК Стоил Славов, който бе взривен в асансьора на собствената си сграда на бул. „Джеймс Баучър“ през 2005 година. Жоро Главата беше гадже и на плеймейтката Николета Лозанова, но след като похарчил парите на татко си красавицата се ориентира към далеч по-перспективния футболист Валери Божинов, на когото дори роди дете.

Охранителите на Жоро Главата винаги гледат лошо околните, да не би случайно някой да скочи да бие Жоро. Много е смешно. Те така гледат и министъра, дето тренира там, ама той човекът хич не се връзва.

Вдига си и не им обръща внимание. А сигурно само с едно телефонно позвъняване до Бойко Борисов може да им види сметката“, разказва източникът ни – културист.

Според него Сергей Игнатов е започнал да се грижи за тялото си от няколко години насам, защото още няма силно изразен релеф на мускулатурата.

Друг фитнес маниак от правителството е вицепремиерът Симеон Дянков, за когото бе писано преди месеци. Той обаче е подозиран в любовна връзка с младата си сътрудничка Ирина Велкова, на която иска да направи впечатление с нещо друго освен с финансовата си мисъл. А какво е накарало Сергей Игнатов да започне да помпа мускули, остава пълна загадка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *