Милото трябвало да влезе в манастир

Калин Сърменов
Калин Сърменов

  Сериалът „Седем часа разлика“, който преждевременно бе спрян от излъчване заради спора на продуцентите му с Би Ти Ви, е имал съвсем различен финал от излъчения. Тези дни едно от главните действащи лица в лентата Калин Сърменов разкри, че бил ангажиран за четири сезона от лентата, преди проектът напълно да се преустанови. В него героят му Милото трябвало да влезе в затвора, да излежи присъдата си и след като е освободен, да постъпи в манастир.

Калин Сърменов „Така героят ми щеше да се разгърне пълноценно. За съжаление зрителите никога няма да видят финала на сериала. Не знам на какво се дължи това – трябваше телевизията и продуцентът да се разберат. Жалко, защото убихме една от най-хубавите ни филмови поредици. Сериалът се харесваше от зрителите и от критиката, поддържаше постоянно много висок рейтинг. Такива неща, уви, само в България могат да се случат – нещо, което е на върха, да бъде спряно, без обяснения“, обяснява Сърменов.

Научихме от приближени, че дори имало 5 напълно заснети и монтирани епизода от следващия сезон на сериала. Би Ти Ви обаче замразила проекта и изхабената лента отишла зян.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *