Миглена Ангелова – щастлива баба на първо внуче!

Миглена Ангелова и дъщеря й Дора

  Миглена Ангелова се радва на първото си внуче, а покрай него и на по-малко врагове. Благата вест, че е станала баба, размекна отявлените й противници и те един след друг отправиха честитки към някогашната тв водеща.

Първи я поздрави бившият й колега Жоро Игнатов. Той бе главен редактор в предаването „Искрено и лично“, което се излъчваше дълги години по Би Ти Ви и направи Ангелова любимка на зрителите. Малко след като напусна екипа й, Игнатов бе редактор в „Споделено с“, което се водеше от Вихра по ТВ 7. Той честити раждането на първото внуче на Миглена публично чрез профила си във Фейсбук.

Жоро Игнатов и Вихра

„Не общувам от години с Миглена Ангелова по мое собствено желание, но й чиститя от сърце първото внуче, родено преди повече от 3 месеца! Искрено й пожелавам да бъде много щастлива баба. Много поздрави и на майката, също и на прабабата със същото име – Дора“, написа Жоро Игнатов. Съвсем неочаквано с коментар се включи спомената прабаба.

Оказа се, че майката на Миглена Ангелова има профил във Фейсбук и чрез него благодари сърдечно за честитката.

Мадам „Искрено и лично“ бе поздравена и от някогашната си колежка Вихра. Бившата жена на продуцента Иван Христов също реши публично да изкаже благопожеланията си: „Моят приятел Жоро Игнатов сподели една наистина страхотна новина! И от мен честито! Какво по-хубаво има от появата на това малко и прекрасно същество! Меги, Честито, Дора и на теб! Да ви е живо и здраво това прекрасно ангелче!“.

В тв средите се говори,че не само Жоро Игнатов избягва контакт с Миглена. И Вихра не поддържа връзка с бившата си работодателка. А се говори, че именно Ангелова навремето е запознала чернокосата амбиция с продуцента Иван Христов. Поради каква причина към днешна дата е прекратено приятелството на Вихра и Жоро с Миглена, остава загадка. Със сигурност е ясно обаче, че тримата за заровили томахавката.

Бившата г-жа Христова и колегата й Игнатов го доказаха с честитките си, а Миглена – с искрените си благодарности.

„Благодаря ти, Вихра за милите думи! Наистина е прекрасно е да знаеш, че въпреки липсата на общуване някой, се радва заедно с теб и ти желае щастие! Вярвам, че и ти ще изпиташ някога същото с Ава! Пожелавам ти го от сърце и на Жоро – да стане не само татко, а и щастлив дядо“, написа Миглена отново във Фейсбук.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *