Мая Савова от „Отчаяни съпруги“: Вече ме е страх и за мая брак!

Мая Савова
Мая Савова

  Тв водещата Мая Савова трепери от страх да не я застигне проклятието, което тегне над „Отчаяните съпруги“. Всички лица на рубриката до едно разбиват семействата си най-много година, след като се появят в шоуто.

Първа в поредицата от разводи повлече крак бившата съпруга

Мая и Крум Савови засега още са заедно
Мая и Крум Савови засега още са заедно

на продуцента Андрей Арнаудов – сръбската красавица Даниела. След като и бракът на водещата Вихра с Иван Христов се разпаднал, а сега същото се случи и с Жени Калканджиева и Тачо,

Мая започнала да се допитва до всеки ясновидец годтувал в предаването й.

Даниела Янкови Андрей Арнаудов
Даниела Янкови Андрей Арнаудов

„Казаха, че в самото име има лоши вибрации. Опитахме се да променим това, дори правихме различни ритуали за развалянето на проклятието. Казаха ни, че единият стол е

Иван Христов и Вихра
Иван Христов и Вихра

прокълнат и го сменихме. Променено беше и цялото студио. Името беше сменено на „Жените говорят“, но проклятието явно продължава“, разказва смутената Мая.

След като тези дни и Жени Калканджиева призна, че 6-годишният й брак приключва с развод заради изневяра на съпруга й, водещите на „Отчаяните съпруги“, застигнати от проклятието, стават 3. Мая изпаднала в паника, че ще я застигне съдбата на колежките й и си сложила червен конец за защита.

Жени Калканджиева с Тачо и синът им
Жени Калканджиева с Тачо и синът им

„Трето поредно лято ситуацията се повтаря и отново разводът е заради трети човек. Това не е случайно. Старая се да не се поддавам на емоциите си, но съм доста притеснена“, признава съпругата на спортния коментатор Крум Савов. Той, разбира се, приемал с насмешка суеверията на жена си и обявил, че трябва да потърси психиатър. „Проклятие? Прокоба? В кой век живеете, бе! Всичко това е случайно“, отсичал саркастично прагматичният Крум.

Мая обаче била напълно сериозна в притесненията си и дори настояла пред продуцентите Иван и Андрей да викнат поп, който да освети студиото и офиса, в който се подготвя шоуто.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *