Мая Илиева продава всичко и напуска България!

 

Мая Илиева

  Мая Илиева, вдовица на ликвидирания през 2005 г. бос на ВИС-2 Георги Илиев взела окончателно решение да напусне България. Наскоро гангстерската вдовица е обявила за продан всички хотели и обекти, стопанисвани от нея след екзекуцията на мъжа й, научихме от приближени източници.

Смуглата красавица оставя за себе си и трите осиновени деца Криста, Андреа и Георги Илиев-джуниър единствено къщата в комплекса „Маутин Вю“ в квартал „Панчарево“. Имението няма да се продава, за да може да приютява Мая и децата й, когато семейството се прибира в България.

Близки до вдовицата на Главния предполагат, че Мая е взела решение да емигрира в чужбина заради бъдещето на малките.

Най-голямото от трите осиновени деца – Криста, вече е на 10 години. Вдовицата на Георги Илиев желаела наследниците й да завършат средното си образование в чужбина и поради тази причина вероятно ще се устрои да живее или в Испания, или в Швейцария. Освен заради бъдещето на децата си, Мая Илиева не желаела да се задържа повече в България и заради Неволите с данъчните които й се струпаха през последните години.

Вдовицата на боса на ВИС-2 се оплаква, че е подложена на перманентни данъчни ревизии от 2008 г. насам. Копоите я проверявали не само като юридическо, но и като физическо лице и й искали обяснение дори за баровските екскурзии в чужбина. От НАП преследвали Мая Илиева за неплатени данъци за продажбата на столичната къпалия „Мария Луиза“, която бе шитната на боса на боклука Румен Вълка непосредствено след разстрела на Георги Илиев. Данъчните настоявали и за обяснения по какъв начин е извършено прехвърлянето на бутиковия хотел „Дюн“ на Слънчев бряг, който е незаконен. През 2009-а вдовицата на Георги Илиев тихомълком се раздели с хотела, както и с още десетина търговски обекта в Слънчев бряг.

Преди около месец Мая Илиева е обявила за продан последните имоти от наследената империя „ВАИ холдинг“ – сграда на столичния булевард „Витошка“ в близост до пазара „Иван Вазов“, както и още 2-3 апетитни обекта в центъра на София. По всяка вероятност вдовицата на Георги Илиев ще се изнесе завинаги от България през септември, след като се устрои в някоя добре подредена европейска държава, пророкуват близките й.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *