Масов гроб на мечки откриха в Сибир!

находката

Зловещите находки в Русия не намаляват. Този път гроб на кафяви мечки, жестоко избити от бракониерите бил открит в Сибир. Животните били обезглавени, а останалите части на тялото им се счита, че са били изнесени в Китай като деликатес или за медицински цели.

Експерт, който бил призован да анализира находката в Бурятия, потвърдил, че всички мечки, в това число и няколко малки са били насилствено хванати и избити. Подобно на жертвите на ГУЛАГ, мечките били застреляни в главата от близо, след като незаконно били хванати в капани. Според биолозите, кафявите мечки били избити по най-варварски начин. Останките от животните били намерени в масов гроб в гората, одрани и с отрязани лапи. Мазнините и жлъчките също били махнати. Вероятно са избити миналата зима. Според медиите,се касае за поръчка от

останките

черния пазар в Китай, където мечите продукти са много скъпи и се използват като деликатеси или в медицината. Животните били открити в покрайнините на Бурятската столица Улан –Уде, но вероятно са били убити много по-далеч. На зловещата находка се натъкнали берачи на гъби, които веднага алармирали местната телевизия. Наскоро, при друг случай митничари открили Мерцедес със 115 мечешки лапи близо до границата с Китай. На черния пазар килограм мечешки лапи струва близо 1000 щатски долара. Русия има най-голямата популация на кафяви мечки в света и те са едни от най-популярните животни в страната.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/QD-yj2xJdEY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *