Масови безредици в Полша!

Масови безредици

Най-малко трима души са пострадали, след като полски и руски запалянковци се сбиха във Варшава. Полицаите дори произвели предупредителни изстрели, за да спре безредиците.

 Арестувани са над 50 души. Руснаците марширували през града, когато били нападнати от банда полски фенове. Предварителни доклади сочат, че най-малко трима са ранени и е трябвало да бъдат откарани до близката болница. Единият от пострадалите е поляк, за другите още не се знаят подробности. Руските дипломати проверяват сведението, че един руски фен

Варшава

е бил смъртно ранен. Тъй като сблъсъците в столицата продължават,  полицията използва сълзотворен газ срещу хулиганите, които пък хвърлят срещу полицаите камъни и бомбички. По-рано през деня банда от 50 полски фенове атакувала кафене в центъра на Варшава, където руски запалянковци се били събрали преди мача. Полските фенове с маски, хвърлили димки и камъни в кафенето. Руснаците им отговорили, а един от тях бил сериозно ранен в главата. Маршът на руските фенове трябвало да съвпадне с деня на Русия, честван на 12 юни, но е санкциониран от местните власти.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/tdLm7cz3ILg

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *