Мартин Петров озлобен, че изгуби титулярното си място в Националния

Мартин Петров

  Залязващата футболна звезда Мартин Петров е обявен за персона нон грата в националния отбор не само от треньора Любослав Пенев, но и от доскорошните му съотборници. Лидерите в първата ни селекция били адски доволни от решението на Чичовото да не разчита на врачанина в световните квалификации, които започнаха с равенство с Италия (2:2) и победа на Армения с 1:0.

Озлобен от това, че загуби титулярното си място не само в клубния си тим „Болтън“, но и в държавната селекция, бившият тартор храчел по адрес на настоящите избраници на Пенев, където свари.

Петров, който изпадна от националния отбор, откакто Любо Пенев замени Лотар Матеус, съскал, че без него, Бербатов и Стилиян Петров в състава няма изявени лидери.

„Някои се мислят за такива само с приказки, надувки и непокрито самочувствие. Аз съм лидер и трябва да съм част от отбора“, тупал се в гърдите Мартин.

Когато разбрали какви ги ръси по техен адрес, футболистите в националния отбор настръхнали срещу високомерното крило на „Болтън“. Авторът на първия гол срещу Италия, Станислав Манолев, пръв защитил съотборниците си и се озъбил на грандомана от Враца.

„Мартин да не е Зинедин Зидан, че да се мисли за едноличен лидер?! Какво си въобразява? Че е незаменим ли?

Целият отбор трябва да бъде от лидери. Този интригант, ако някой ден го върнат, не знам с какви очи ще ни погледне“, казал на висок тон в съблекалнята защитникът на холандския ПСВ.

Останалите се обединили около мнението му и със задоволство продължили дискусията, че без въртиопашката Бербатов, който ту се връща, ту се отказва от националния отбор, и без Петров, в съблекалнята няма интриги и двуличие. В момента всички били доволни от колектива, който Чичовото успя да изгради, откакто коли и беси в отбора.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *