Мартин Данона се загаджи с Мис България – Ваня Пенева

Мартин Данона и Мария Янкова бяха сгодени повече от една година, но сватба така и не се състоя

  Любовен многоъгълник тресе Пловдив от няколко седмици. Най-лелеяният ерген под тепетата Мартин Данона, добил светска популярност като любовник на чалга дивата Анелия, е развалил годежа си с местната милионерска наследница Мария Янкова заради една от носителките на титлата „Мис България“ Ваня Пенева, научихме от информирани пловдивчани.

Преди повече от година Данона закичи с годежем пръстен дъщерята на Елена Янкова, собственичката на салоните за красоти „Арлет“. Пищната наследница е апетитна хапка сред свободните мъже в града, тъй като се счита, че семейството и е едно от най-заможните не само в околията, но и в България.

Ваня Пенева

Къде точно са се пропукали плановете за сватба между Данона и Арлетката, може само да се гадае. Жълтите хроникьори в Пловдив обаче тиражират версията, че младият баровец скъсал с богаташката щерка по препоръката на баща си, който е доставчик на млякото, чийто прякор носи Мартин. Според друга версия раздялата се дължи на родителите на Мария, които смятали Данона за „сламен баровец“ – тоест бедняк, представящ се за милионер.

Връзката между Данона и Мария окончателно бе разтурена, след като всички членове на фамилия Янкови бяха арестувани за данъчни измами.

Главата на семейството, най-крупният търговец на цитрусови плодове в Южна България, Сотир Янков и съпругата му бяха обвинени в това, че в периода 1 януари 2009 г. – 31 юли 2012 г. в съучастие с неколцина души, в това число и дъщеря им, са избегнали плащането на данъчни задължения в особено големи размери -5251188 лв. Впоследствие и тримата бяха освободени срещу парична гаранция.

Старият Данон се страхувал, че заради връзката му с Янкови неговият бизнес също може да бъде обект на данъчни и всякакъв род държавни проверки. Затова успял да убеди наследника си, че е по-добре да прекрати отношенията си със скандалната фамилия.

Данона послушал родителя си, тъй като, ако не е той, няма да разполага с коли и пари в излишък, и бързо намерил заместница на Малката Арлетка. Най-красивата българска за 2011 г. Ваня Пенева е новата приятелка на известния пловдивчанин. Вечерно време двамата редовно се отбиват в ресторант „Гребеца“.

Журналисти узнаха още, че миската също се решила на креватна рокада заради Данона. До скоро тя била гадже на малкия син на кандидатката за конституционен съдия Галя Гугушева – Виктор. Моделката обаче му изпяла „Сбогом, моя любов“, за да се залюби с Данона.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *