Марта Вачкова не спира да яде

Тортата на Катето събуди апетита на Марта Вачкова
 Марта Вачкова

  Вълчи апетит гони най-пухкавата звезда в артистичната гилдия Марта Вачкова. Вместо да се сложи на диетка в разгара на топлия сезон, за да не плаши летовниците из морските нудистки скривалища, щерката на Митко Бомбата въобще не успява да тушира ненаситния си глад.

Онзи ден Марта излапала половината от домашната торта, която нейната колежка и дружка Катето Евро спретнала специално за гостенката си. Не е тайна, че звездата от „Оркестър без име“ се слави като ненадмината кулинарка и готви толкова вкусно, че дегустаторите често си изяждат и пръстите.

Тъй се случило и с Вачкова, която налетяла като муха на мед върху вкусното и доста калорично изкушение, украсено с домашни малинки от градината на Евро в село Лозен.

Тортата на Катето събуди апетита на Марта Вачкова
Тортата на Катето събуди апетита на Марта Вачкова

Получила се обаче конфузна ситуация. Без да бъде предупредена от домакинята, че очаква още гости, Марта набързо омела няколко парчета от сладкиша. На Катето й било неудобно да й сецне апетита и я оставила да лапа, колкото й душа иска.

Накрая, логично, не останали достатъчно парчета, с които Евро да почерпи и останалите си приятели, преразказват забавната случка познати на кулинарката. За гостите останал в изобилие поне прословутият домашен ликьор от вишни, който актрисата всяко лято сама приготвя.

От пословичната си лакомия Марта Вачкова едва ли някога ще се отърве, одумват я из интернет. Пълничката тв водеща все си купувала дрехи с един размер по-голям от нейния, за да не се отбелязват паласките и другите заоблености по задните й части.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *