Мария Илиева се подложи на зверска диета заради младока Иво Аръков

Мария Илиева

  Певицата слабее ударно заради 11-години по-младото си гадже Иво Аръков, говорят столични клюкари.

Както в. „ШОК“ пише, след като бе зарязан от Елен Колева актьорът се завърна бързо бързо при бившето си гадже Мария Илиева. Поп изпълнителката от своя страна му прости великодушно забежката и се понесе отново на крилете на любовта.

Нещо повече – заради него Илиева се подложи на зверска диета, благодарение на която вече смъкна няколко килца от мощната си снага.

Въпреки драстичното й отслабване обаче, краката на Мария Илиева продължават да са мощни и яки като на римски пехотинец, коментират ценители на женската хубост.

Злите езици шушукат, че 36-годишната певица прави всичко възможно да заведе 25-годишната си изгора под олтара. Една от мерките да му грабне акъла и да осъществи плановете си, е да стопи паласките и да стане стройна като фиданка.

Факт е, че Илиева донякъде е постигнала целта си. В лицето и от ханша нагоре наистина изглежда поотслабнала, но в краката не е успяла съвсем.

„Някои неща са въпрос на конструкция и просто не се поправят. Когато краката са къси и дебели, не помагат нито диети, нито гладуване, нито тренировки в залата!“, твърдят специалисти.

Източник: в. „ШОК“

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *