Мара Отварачката оскуба Гущеров и с “Ферари”

Мария
Мария

  Фолк певицата Мария, която замени пеенето с екскурзии по скъпи курорти, плащани от милионерския син Християн Гущеров, вече е собственик на „Ферари“.

Луксозният автомобил е поредният подарък от възлюбения й. Отварачката получила колата за имения си ден, който отпразнува в баровския френски курорт Сен Тропе. За новата придобивка на представящата се като певица милионеоска

Мария се фука с лъскавото возило във Фейсбук
Мария се фука с лъскавото возило във Фейсбук

снаха стана ясно от страницата й във Фейсбук. Там Мария редовно качва снимки на луксозните подаръци, които получава, и скъпите курорти, които посещава. Според близки до нея попфолк дивата качвала снимките главно за да дразни колежките си, които цяло лято се потят по кръчмите на черноморските курорти, за да забавляват пияни туристи.

До момента Мария и Християн притежават автомобили „Бентли“ и „Майбах“ което ги превръща в най-класическите парвенюта на българската чалга. Двамата явно се изживяват като холивудска двойка, но всичко може да секне, ако червеният олигарх Добромир Гущеров им спре кранчето, коментираха с презрение колежки на Мария.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *