Маниак преследва Божана Филипова

Божана вече внимава какви хора допуска до фейсбука си, откъдето тръгнал проблемът й с влюбения анонимник

  Най-красивата синоптичката в родния телевизионен ефир Божана Филипова е била подложена на жесток тормоз от свой анонимен почитател, приключил с потрошена кола и жалба в полицията, разбраха журналисти.

Бившата съпруга на новинаря Косьо Филипов станала обект на терор първо в профила си в социалната мрежа „Фейсбук“. Един от мъжете, присъстващи в приятелската листа на Божана, започнал да я ухажва. Сексапилната пловдивчанка приела поведението му като нещо нормално, тъй като редовно е обект на свалки от страна на силния пол.

Поклонникът на Божана изразявал чувствата си върху стената й, на която често публикувал любовни снимки или послания.

Божана с дъщеря си

Маниакът обаче се врътнал на 180 градуса, когато синоптичката не отговорила на безбройните му опити да бъде забелязан.

„Съобщенията, които ми пишеше, първоначално бяха симпатични и позитивни. После обаче стана обратното. Не обърнах сериозно внимание, а е трябвало“, сподели Божана.

Мъжът, който се криел зад фалшиви снимки, не се подвоумил да стигне по-далеч като спретне отмъщение на обекта на чувствата си. Намерил мобилния телефон на Филипова, започнал да я заплашва. Ситуацията се оказала извън контрол, когато една сутрин лицето на News7 открила колата пред дома си помляна – със строшени фарове, огледала и спукани гуми. Тогава вече страшно се изплаших.

Не знам как този човек е научил къде живея. Подадох моментално жалба в полицията, защото се страхувах, че някоя следваща сутрин може да нападне мен и дъщеря ми“, казва още сексапилната водеща. Извадила късмет, че органите на реда си свършили прилежно работата и по свои си начини успели да стигнат до терориста.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *