Мамин Ники си купи “Порше”

Ники Михайлов
Ники Михайлов

  Коли за по 100 хил. лева футболен топ позьор №1 Николай Михайлов ги няма за нищо. Преди има-няма месец и половина синът на Борислав Михайлов е похарчил поредните грешни пари за маркови ламарини, този път паркирайки в гаража си „Порше Панамера“.

Във футболните среди одумват вратаря, че извадил приблизително 120 хил. лева за поредната си придобивка на 4 колела, само и само да не остане по-назад от баджанака си Валери Божинов. По същото време нападателят пръсна 300 бона за аленочервено „Бентли Континентал“. Освен че се съревновават по жени, двамата съотборници в националния отбор и автоманиаци, се надцакват кой ще набива спирачки и по-скъпо купе.

Ники Михайлов продава лизингово „Порше Панамера" на загуба
Ники Михайлов продава лизингово „Порше Панамера“ на загуба

Журналисти обаче проучиха, че Михайлов е минал „Поршето“ през лизингова къща в Пловдив, откъдето често се обзавежда с луксозни колички. Платил кеш една част от сумата, като останалата трябвало да погасява на вноски.

Спортният автомобил обаче не се понравил на Мамин Ники и той вече му търси нов собственик, твърдят футболисти на първия ни тим. За да се отърве от колата, вратарят на „Верона“ дори й обявил по-ниска цена. „Ако до месец-два не й намери купувач, е готов да я смъкне на 90 хил. лева, въпреки че ще остане прецакан от цялата сделка“, информирани са в националната селекция.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *