Майк Тайсън изплака: Умирам!

Алкохолизираният Майк е тъжен, защото животът му се оказа провал
Алкохолизираният Майк е тъжен, защото животът му се оказа провал

  Майк Тайсън е с единия крак в гроба. Това разкри самият той на специална пресконференция. Бившият шампион по бокс в тежка категория заяви, че в най-скоро време очаква да се пренесе на едно по-добро място. Той най-откровено разказа за пороците си и обвини характера си за нерадостното положение, в което е изпаднал.

„Не ми остава много! Имам доста пороци, а най-тежкият от тях е, че съм алкохолик от години. Вече не мога така. Направих няколко опита за самоубийство и фактът, че все още се събуждам сутрин, е истинско чудо“, призна Майк пред журналистите.

Прочутият боксьор неведнъж е попадал в неудобни ситуации заради пиенето и склонността си към насилие. Той на три пъти влизал в клиника за рехабилитация, но след всеки курс на лечение се завръщал към старите си навици.

Майк Тайсън Преди пресконференцията боксьорът никога не бе разкривал истината за състоянието си. Наскоро обаче изживял катарзис и решил, че желае промяна. Сега е готов да се бори, но за съжаление не е сигурен дали ще успее да се справи.

„Не искам да умирам. Да, знам, че съм лош човек и искам прошка за всички неща, които причиних на околните. Ще ми се да започна отначало, да имам нов живот. Искам да живея трезвен“, каза Тайсън на срещата с репортерите.

На пресконференцията той обясни, че през целия си живот не пускал чашката от ръката си – никога не му се било случвало да бъде трезвен повече от два дни. „Едва сега успях да остана далеч от алкохола и наркотиците за по-дълго време – последният ми запой беше преди седмица“, сподели бившият спортист на журналистите.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *