Майка подари силиконови цици на 7- годишната си дъщеря!

Сара Бърг иска дъщеря й да е нейно подобрено и по-успешно копие

Родителка е решила да подготви дъщеричката си от мъничка за пилона. 50 год. англичанка Сара Бърг по – популярна като Живото Барби е ощастливила момиченцето си с ваучер за уголемяване на бюста и липосукция. Естетическите корекции нищо неподозиращата Попи ще си направи веднага щом навърши 16 години, защото във Великобритания законът не позволява, това да се случи по – рано. Скандалната майка на невръстното момиченце обаче не вижда нищо лошо в подаръка към дъщеря си и от малка й разяснявала, че ако иска да пробие в този живот,  трябва да изглежда перфектно.

Момичето е много щастливо от ваучера за пластична операция

В своя защита Сара Бърг разяснява, че и отрочето й е на това мнение и иска да стане модел,  и именно затова тя решила да й даде печелившия билет към подиума.

Всъщност още преди една година изобретателната майка е инвестирала в бъдещето на дъщеря си, като я е записала на стриптийз и днес е горда, че дъщеря й бързо е усвоила занаята. Освен това Сара позволявала на Попи да се гримира силно също като нея и да ходи с колкото оскъдни дрехи намери за добре…

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *