Майка инжектирала дъщеря си с хероин, когато тя самата не можела да го направи!

Майката - Бренди Баумгадрнър

Прекалено грижовна майка в Пенсилвания давала на 14-годишната си дъщеря наркотици, включително хероин, като й ги инжектирала стотици пъти, когато тинейджърката не можела да си го направи сама.

Следователите казват, че 38-годишната майка започнала да пуши марихуана с дъщеря си, когато тя била едва на 12 години. Момичето разказало пред властите, че по-късно е започнала да взема по-силни наркотици и хероин. 22-годишен младеж също бил арестуван след като се разбрало, че снабдявал момичето с дрога срещу секс. Не е ясно каква е връзката между него, тинейджърката и майка й.  Твърденията били разкрити, когато момичето отишло в център за лечение на млади жени в Монтгомъри, миналия август. То разказало на полицията, че е пушило марихуана, вземало кокаин, лекарства и интравенозни наркотици, в т.ч. хероин, с

Хероин

нейната майка.  Тя признала, че на моменти е била толкова зле и не е можела да се боцка, но тогава й помагала майка й, която я инжектирала около 200 пъти до момента.  Младежът, на име Ханик, също й бил поставял инжекции. Девойката разказала на следователите, че срещу секс той й давал наркотици. Младежът отрича да е давал дрога на момичето. Всички събития се случили в апартамент в малък град в североизточна Пенсилвания.  Майката, която има и още едно дете водела дъщеря си в болницата, под претекст, че е болна и така се снабдявали с лекарства, сред които и Фентанил, който е мощно болкоуспояващо, със 100 пъти по-голяма сила от хероина.   Пред полицията майката признала, че с дъщеря си имат проблеми с наркотиците, и че наистина я е инжектирала, когато била много зле. Към майката са повдигнати обвинения в заплашване на благосъстоянието на дъщеря си и развращаване на малолетни. От центъра за лечение, където е постъпило момичето казват, че там  пациентите се чувстват спокойни да говорят. Момичето все още е на лечение там.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *