Майката на Юксел Кадриев не одобрява кандидат-снахата

Юксел Кадриев и любовницата му Ангела Атанасова

  25-годишната варненка Ангела Атанасова, гардеробиерка в „Шоуто на Слави“, е тайната любов на водещия на Би Ти Ви новините Юксел Кадриев, разкри­ха служители от частната медия. Макар да са заедно от близо 3 години, журналистът и значително по-младата от него девойка никога досега не са афиширали публично лавсторито си.

 Преди време папараци успяха да документират връзката на Юки, но тогава още не се знаеше самоличността на дамата на сърцето му. Онзи ден новинарят бе засечен в компанията на засуканата брюнетка на излизане от сградата на Би Ти Ви. 

Именно сексапилната гардеробиерка Ангела обгрижвала болния Юксел, когато миналия месец той за пореден път бе скован от дискова херния и се на­ложи да легне под ножа за трета операция. Водещият бе парализиран от кръста надолу след коварен реци­див на болестта.

Ангела Атанасова

  Докато Юки лежал във ВМА, Ангела тичала всеки ден на визитация. Носела му плодове, сокове и гев­реци, а когато го изписали, великодушно му отстъпила беемвето си. Сега Кадриев се фукал пред колегите и познатите си с баровския автомобил, за който обаче не бил платил и стотинка. Любимата Ангела пък напоследък карала миникупър.

 Запознати твърдят, че майката на Юксел Гергина била категорично против сегашната връзка на сина си. Възрастната жена не криела неприязънта си към девойката. По тази причина гардеробиерката рядко гостувала в жилище­то на гаджето си, в което от известно време се ширела и родителкаута му. За да е все пак по-близо до Юки, Ангела си наела квартира под наем в столичния кв. „Борово“. Разстоянието между апартаментите на двамата любовници се взима за минути.

 Бъдещата свекърва Гергина смятала, че гардеробиерката не е на нивото на сина й – не била достатъчно учена и успяла. Освен това старата госпожа подозирала, че Ангела е виновна за разпада на предишния брак на Кадриев. За майка­та на Юки оперната певица Бонка била далеч по-из­годна партия. „Сериозна жена!“, казвала Гергина за екссъпругата.

 Родителката на Би Ти Ви водещия се преместила от Оряхово в София, за да се грижи за 10-годишната си внучка. Сега обаче за­плашвала, че ще се върне в провинцията, ако синът й не скъса с Ангела.

  Юксел не си и помислял да послуша майка си. Той бил категоричен,  че гардеробиерката е тъкмо жена за него, и се мръщел, когато Гергина се опитвала да му се бърка.

 Въпреки че не била приета добре в семейство Кадриеви, служителката на Слави правела непрестан­ни опити да се сближи с щерката на водещия. Уви, засега удряла на камък. Момиченцето гледало на хубавицата със същото подозрение, с което и баба му, твърдят запознати.

 Припомняме, че Юксел и бившата му жена Бонка Ге­оргиева водят тежка съдеб­на битка за попечителството над дъщеричката си. Всеки един от бившите съпрузи се опитва да използва като ос­новен мотив за спечелване на делото факта, че има нова сериозна половинка до себе си и може да осигури на детето здрава семейна среда. Понастоящем Бонка живее под един покрив с фармацевта Ивайло, с когото планира брак през лятото.

Още сензации:

loading...

5 Отговора за "Майката на Юксел Кадриев не одобрява кандидат-снахата"

 1. Тончо   18.05.2012 at 16:14

  Егати падението водещ с гардеробиерка!!

  Отговор
  • Мара   08.06.2012 at 0:24

   да ви е…. кьорава преписвачи на новини „Пръднал ииииииии се насрал“ това сте вие едни смръдливи ….на

   Отговор
 2. ani   22.05.2012 at 9:16

  e da ama Angela ne e ot varna!

  Отговор
 3. аз   21.06.2012 at 12:59

  „Включването на имена на произволни хора и замесването им в създалата се война за тиражи сред жълтата преса също показва, че не се търси истината, а се залага най-вече на фантазията на пишещите в тези медии, така че да се произведе впечатление за скандал.
  – И коя е най-голямата фантазия, написана за вас?
  – Преди време в жълтата преса се появи моя снимка от купон през 1996 г., с много добър семеен приятел, а от другата страна до мен е тогавашната ми бъдеща съпруга, в присъствието на още стотина души. Някой реши, че ще използва тази снимка, за да ме компрометира. Разбира се, текстовете към нея, публикувани в жълтите медии, са лъжа. Снимката е част от личния ми архив, който беше откраднат и тепърва ще се изяснят обстоятелствата около изчезването му. Най-новото, в което ме забъркват, е във връзка с момиче, което набеждават в непристойно поведение. Тя e моя позната и наистина е модел, но всичко останало е измислица. Съжалявам, че момичето покрай офанзивата срещу мен също влезе в полезрението на жълтата преса.“ Юксел Кадриев

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *