Маджо подарил апартамент на племенницата си Миряна

Младен Михалев - Маджо
Младен Михалев – Маджо

  28-годишната племенница на Младен Михалев – Маджо – Миряна, е получила от чичо си огромен апартамент от 105 кв.м в столичния квартал „Борово“.

Подаръкът е за над 100 хил. евро. В имотния регистър е отбелязано, че апартаментът е купен от фирмата строител, явно за да не бие на очи роднинството с Маджо.

Според регистъра Миряна е ипотекирала дома си в „Интернешънъл Асет Банк“, за която се знае, че е близка до Младен Михалев. Тя обаче няма никакви грижи по изплащането на ипотеката, казват запознати.

Самата Миряна е голяма гордост за семейството си и за скандално известния си чичо. Завършила е с отличие финанси и работи в банката. Тя никога не парадирала със семейните си връзки, била много скромно момиче.

Младен Михалев - Маджо В Силистра още помнят, че лично Маджо завел племенницата си преди години на абитуриентския й бал в местен ресторант. Придружавали ги цяла гвардия телохранители. Бившият възпитаник на „Олимпийски надежди“ подарил тогава на Миряна солидна банкова сметка и екскурзия из Европа. Тя заминала на пътешествието с братовчедка си Йоана, с която са много близки от малки. Впоследствие Маджо поел и издръжката на Миряна по време на цялото й следване в университета. Самата Йоана, която е дъщеря на Маджо, е трупала знания в елитния лондонски университет London School of Economics.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *