Маги Халваджиян с оферта от Нико Тупарев да участва във “ВИП брадър”

 

Маги Халваджиян

Случи се немислимото. Непримиримите конкуренти Маги Халваджиян и Нико Тупарев обединиха усилия и от есента се готвят да щурмуват заедно медийния пазар. Новината за сформирането на неочаквания тандем се научи ексклузивно от приближени хора в продуцентските екипи.

В пълна тайна се пази не само стоплянето на отношенията между Нико и Маги. Екипите на двамата продуценти са заклети да мълчат и по друг въпрос. Преди дни Халваджиян е получил гореща оферта от колегата си – да стане един от участниците в риалитито му „ВИП Брадър“.

Нико Тупарев

„Вярно е. Получих предложение, още го обмислям. Може би ще вляза в Къщата“, лаконично потвърди новината Маги Халваджиян.

Влизането му в Къщата е почти сигурно. Той няма друг избор, освен да се съгласи, коментират запознати. Шефовете на Нова тв, които го приютиха, след като се изпокара с Би Ти Ви, натискали Халваджиян да удари рамо на Тупарев. Той загуби позиции в медията безвъзвратно и на практика засега Нова тв е единственото убежище за предаванията му „Пълна лудница“ и „Господари на ефира“.

Освен на новите си шефове, Халваджиян се поддал и на влиянието на Тупарев. Последният го съблазнявал с предложението да му осигури „чадър“ по време на пребиваването му в Къщата. Тупарев уверил Маги, че няма да стане жертва на монтаж и ще напусне риалитито с неопетнен имидж.

И поради друга причина Маги се замисля да приеме офертата на конкурента си. Халваджиян усещал нуждата да повиши рейтинга си след гръмките разправии, които спретна с Би Ти Ви. Той обвини медията, че налага цензура в предаванията му. От Би Ти Ви отвърнаха на удара и обявиха: „Обвинението в цензура е опит да се прикрие истинската причина за тяхното недоволство. Възмущението им идва заради засегнати финансови интереси за десетки милиони левове.“

След като изгори всички мостове към Би Ти Ви, на Маги му се налага да пази уюта си в Нова, която не се поколеба да върне предаванията му в програмата си. Дали от благодарност към Нова телевизия, или заради бъдещи дивиденти, Халваджиян е на път да подпише договор за участието си във „ВИП Брадър“. Със сигурност е ясно, че Тупарев не е примамил Маги с тлъст хонорар. Съюзът им може да означава само едно – съвместни планове. Нищо чудно от тази есен да стартират с общ проект и именно в това да се състои примамливата оферта на Тупарев към дългокосия арменец, издават запознати с прясната дружба на продуцентите.

Близки до шефа на „ВИП Брадър“ допълват, че Тупарев е на върха на щастието откакто видял усмивката, с която Маги посрещнал идеята да се включи във „ВИП Брадър“. Нико бил убеден, че с участието на Халваджиян си гарантира и друг успех. Ако той се съгласи да влезе в Къщата, било сигурно, че и колегата им Андрей Арнаудов ще каже „да“. Ортакът на Иван Христов отдавна преговаря с Тупарев. Идеята на продуцента била да събере под един покрив Андрей и голямата му любов – водещата на някогашното предаване на БНТ „Елит“ Надя. Засега опосумът се двоумял дали да приеме офертата. Бил склонен да участва само в дискусионното студио на риалитито, ако бившето му гадже е сред брадърите. В компанията на Тупарев „Олд Скуул“ очакват обрат в намеренията на Андрей, ако колегата му Маги влезе в Къщата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *