Любо Нейков търси терен за снимки в Лондон

Заради големия интерес комикът реши да продуцира продължението на филма
Заради големия интерес комикът реши да продуцира продължението на филма

  От месец актьорът Любо Нейков е в Лондон, където заедно с екипа си оглежда терен за снимките на „Мисия Лондон“ 2 и урежда формалностите покрай раждането на новия си проект, разкриха пред негови колеги.

След големия интерес към филма, който счупи родните рекорди по гледаемост, комикът решил да продуцира продължението му. „Мисия Лондон“ разкри абсурдите в живота на българското посолство в британската столица и предизвика огромен интерес.

„Мисия Лондон" влезе в топ 10 на най-касовите кинопродукции у нас за последните 20 години
„Мисия Лондон“ влезе в топ 10 на най-касовите кинопродукции у нас за последните 20 години

Така кинолентата, заснета от режисьора Димитър Митовски, се нареди в топ 10 на най-касовите филми у нас през последните 20 години.

Работно заглавие на политическата сатира е „Мисия Москва“, а след Англия, снимките щели да продължат и в Русия. Успехът на кинодебюта на Митовски обаче отприщил вълна от завист сред родните кинаджии, които изчислили, че продуцентът на „Комиците“ е станал милионер. Според тях фурорът на „Мисия Лондон“ се крепял на мащабната рекламна кампания и на факта, че на българите им писнало да гледат американски екшъни. Рецептата за успеха според Митовски обаче се криела в неговата“ комерсиалност. Неуспели кинаджии пък се опитвали да провалят продължението на филма и настройвали автора на книгата Алек Попов да не пише нов сценарий, нито пък да дава разрешение за повторни снимки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *