Любо Нейков емигрира в чужбина

Любо Нейков

  Продуцентът на „Столичани в повече“ и „Комиците“ Любо Нейков планира да емигрира в чужбина, призна самият той. Актьорът твърди, че е притеснен за бъдещето на единственото си дете Анна и това го карало все по-често да се замисля за живот зад граница.

Истината обаче е друга. Маститият шоумен не се чувства комфортно при новата власт и именно затова е отправил взор към чужди държави.

При управлението на ГЕРБ Нейков си живееше повече от добре, припомнят запознати.

Партията на Бойко Борисов редовно ползваше услугите на „Комиците“, плащаше им дори за предизборни концерти. Не потоци, а цели финансови реки течаха към възедрия комик. Според, мълвата в шоу средите Любо и съдружникът му са спечелили над 2 милиона лева за 4-годишното управление на ГЕРБ.

Бойко закачливо щипе бузите на Любо Нейков

Сега вождът от Банкя и съратникът му Цветан Цветанов обаче са в немилост, обществото не ги иска в управлението и настоява безчинствата им да бъдат разследвани. Краят на Борисов, разбира се, няма как да радва Любо Нейков — новата власт не мисли как да хрантути такива като него, а как да намери пари за увеличение на майчинските, пенсиите и заплатите.

„Не спирам да мисля за емигриране. Всичко ми е много тъжно вече

Тъжно ми е, че съм тук“, жалва се Нейков. А за колегите си актьори, които не споделят неговите политически пристрастия, заявява, че хленчели по вестниците. Нещо повече – позволява си да намеква и че не били кадърни. Не предизвиквали смях, видите ли, на сцената, а се правели на смешни по социалните мрежи и в пресата. Доста странно изказване от негова страна!

Детето, за чието бъдеще Любо твърди, че е притеснен, е на 2 години. Двамата със съпругата му Гинка чакаха цели 15 лета, преди да се сдобият с рожба. А когато малката най-накрая се появи на бял свят, двамата решиха сами да я отглеждат, без помощта на баби и дядовци.

В ролята на Бойко Босисов

Любо твърди, че се страхува да извежда дъщеричката си навън заради маниаците по софийските улици, които можели да го разпознаят и да реагират по някакъв опасен за бебето начин.

И той, и съпругата му се бояли от негативната енергия, която носели недоброжелателите.

В медийните среди се мълви, че ако Бойко Борисов и Цветан Цветанов успеят да се отърват от правосъдието и по чудо се върнат на власт, Нейков ще си остане в България. В противен случай щял действително да емигрира. Своя дял от фирмата „Дрийм Тийм“ той щял да предложи за изкупуване на съдружника си Евтим Милошев.

За разлика от Любо бившият кукувец няма притеснения за бъдещето. Евтим е дипломат по душа и намира общ език с всички политически сили. Той бил близък приятел с новия премиер Пламен Орешарски, както и с лидера на БСП Сергей Станишев.

 

Мъчат го камъни в бъбреците

Нейков винаги е определял себе си като нежна душа и лек характер. За свой порок смята цигарите, които се опитва да намали.

Досега Любо не е правил опити да отслабне, въпреки съветите на докторите. „Пълнея от нередовно ядене, а не от преяждане“, казва той.

От няколко години Нейков има сериозни проблеми с камъни в бъбреците. Обаче така и не се престрашава да легне под ножа, та да се излекува.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *