Любо Нейков – агитатор № 1 на ГЕРБ за изборите!

Любо Нейков в ролята на Бойко Борисов

  Над 100 хиляди лева само за месец ще вземе актьорът и продуцент на „Комиците“ Любо Нейков от касата на ГЕРБ, научихме от екипа на шоуто. Отделно ще се плаща и на другите му колеги, които ще се включат в кампанията.

Щатният артист на падналия от власт Бойко Борисов бил извикан по спешност заради предсрочните избори. Както и миналата година, той щял да забавлява привържениците на ГЕРБ и да агитира за Борисов и Цветанов.

Когато му се обадили с новото предложение, Нейков с охота приел.

Бойко Борисов

„За един месец с ГЕРБ преди избори изкарвам колкото за една година от всичко друго“, усмихвал се комикът.

Заради непредвидената ситуация продуцентът на „Комиците“ започнал да отменя един по един предварително поети ангажименти за целия април до 12 май, научи наш репортер.

„Нейков ламти за пари и въобще не го интересува, че разваля плановете на други хора“, коментира бизнесмен, с когото е имал договорка за представление, която също отпаднала заради ГЕРБ.

Заедно с Нейков агитация за провалените бивши управляващи щели да водят и колегите му Христо Гърбов и Кръстю Лафазанов. Техните хонорари щели да бъдат поне 2 пъти по-ниски от тези на Нейков, който пряко държал връзката с Цветан Цветанов, шеф на предизборния щаб на ГЕРБ.

Екипът на „Комиците“ вече бил впрегнат да пише скечове, за да разсмива симпатизантите на партията, като основният замисъл е в тях Бойко Борисов и Цветан Цветанов да изпъкват с добродетели пред политическите си съперници.

„ГЕРБ направиха пари за 3 години и половина във властта и сега ще платят повече, отколкото на редовните парламентарни избори през 2009″, убедени са от екипа на Любо Нейков.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Любо Нейков – агитатор № 1 на ГЕРБ за изборите!"

 1. anton   27.03.2013 at 20:59

  „провалените бивши управляващи“……вие да не сте сателити на Шоуто на Слави ???

  Отговор
  • аз   02.05.2013 at 17:59

   некви пишман журналисти са тия

   Отговор
 2. Maikatisam   08.04.2013 at 13:39

  tiho ve otrepka ..!!!

  Отговор
 3. Уфффф   13.05.2013 at 20:36

  В лицето на Любо Нейков – това ли е ЕнтелЕгенцията в България, искам да знам?????????? Като го гледам тоя завършен шопар /Нейков/, той е станал същата торба с лайна, като любимеца му БУДА ТИКВАТА!!!!!! :(((((((((((( Същата тая ЕнтелЕгенция ще погуби държавата ни, защото са отворили ЕЙ ТАКЪВ задник за кървави пари, откраднати по най-безцеремонен начин от народа ни!!! :((((((((((((( Същия тоя Любо Нейков, толкова ми е паднал в очите, а и не само на мен, че ми се иска да се издрайфам върху него!!!!!!!!!! Жалък сребролюбец и нещастник е той и нищо друго!!! :((((((((((((((((((

  Отговор
  • VGZ   17.05.2013 at 2:34

   Продажна е и тази тиква!!!!

   Отговор
 4. павлова   21.06.2013 at 10:31

  Много хубаво бизнеса си е бизнес ,но дано плати данък върху реално получените хонорари !!!!!!!!!!!!!!!!!

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *