Любовна мъка тресе Виолета – дъщерята на Наско Сираков

Виолета Сиракова

  Любовна драма, разкъсваща сърцето на малката му дъщеря Виолета, не дава покой на легендата на „Левски“ Наско Сираков. Съвсем наскоро 24-годишната дама преживяла тежка раздяла с ръцкия си приятел – заможен бизнесмен, научихме от приближени.

До неотдавна Виолета Сиракова споделяла дома и ложето на Арчил, проспериращ бизнесмен, с немалко години по-възрастен от нея. Запознали се в Испания, където Сиракова заживя преди три-четири лета след края на образованието си в Англия.

Арчил бил изселник от Атина, а на Майорка развъртял успешно верига ресторанти. Постепенно и Виолета се включила в бизнеса на приятеля си. Започнала да му помага със счетоводството. Сметките овладяла в университета в Лондон, където завършила специалност „Бизнес администрация“.

В Майорка наследничката на Сираков си живеела като царица. Денят й започвал с разходка на кучетата порода шицу и кокер шпаньол. Следвали грижите за многобройните цветя по двете тераси на апартамента, а останалата част от деня уплътнявала с лаптопа, разходки, вечери и секс с Арчил.

Любовта на Виолета започнала да се пропуква през пролетта, когато заради школата за танци, която отвори заедно с кака си Славея, започнала да отскача по-често до България.

Ревнивият грък нарочил Сиракова, че школата е само претекст за пътуванията, а истинската причина бил любовник в София, с който му изневерявала.

„Виолета е съкрушена от мъка, а покрай нея страда и Наско. Той се надява щерка му скоро да срещне нов мъж, за да не му се налага да й търси психотерапевти„, казват приятели на спортното семейство.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *