Лъсна любовникът на Искра Фидосова – общинският съветник от ГЕРБ в Монтана, Илиян Илиев

Искра Фидосова

  Искра Фидосова има авантюра със свой набор от Монтана и той не е съпругът й. Това твърдят два независими източника, единият от които е от Монтана, а другият от София. Фидосова била изключително близка с местния бизнесмен и общински съветник от ГЕРБ Илиян Илиев. Двамата били забелязвани в интимни отношения както в Монтана, така и в София.

Под прикритието на партийните дела те често се усамотявали в хотел в центъра на столицата, свидетелства служител там, който разпознал депутатката, но не и кавалера й. Описва го само като едър, чернокос и усмихнат зрял мъж.

„Като зам.-шеф на парламентарна група, Искра Фидосова има право на автомобил и шофьор от парламента, но рядко го използва. Обикновено в петък я взема Мерцедес от задния вход на сградата и потеглят в неизвестна посока“, разказва бивш депутат, който 4 години е колега на шефката на Правната комисия в парламента. Той леко открехва и тайната за мистериозния собственик на мерцедеса: „Има басейн и хотел в Монтана“.

Илиян Илиев

Проверка на вестника в града, където водач на листата на ГЕРБ е Фидосова, показа, че най-близкият й човек в редиците на партията е общинският съветник Илиян Илиев. Той има същия модел мерцедес, който редовно я взема от работа, особено в петък.

„Искра и Илиян са приятели отдавна. Тя го запали по партийния живот и го вкара в ГЕРБ. Не знам дали са любовници, но имат по-специални отношения. Съпругът й също е забелязван с други жени, явно имат отворен брак.

Няма нищо лошо в това. Де да бяха само Искра и Илиян…“, казва запознат с отношенията между височайшите особи в Монтана. Той разказва, че Илиев често пътувал до София по партийни и бизнес дела и било нормално да се среща със съгражданката си Фидосова, която всъщност е родена в Лом, но дълго време е живяла в Монтана.

Илиян Илиев е на 42 години. Член е на ГЕРБ. Кандидат е за общински съветник от листата на партията на местните избори в Монтана, но не влиза веднага. Става общинар едва когато неговият съпартиец Златко Тодоров попълва депутатската квота и освобождава място за него.

Според местните Илиев предпочита да си гледа бизнеса и не се натиска за място в Народното събрание. Той не е включен и в листата на партията въпреки близките си отношения с Фидосова. Някои дори го подозират, че се увърта около нея. за да покровителства бизнеса му с ресторанти, хотели и атракциони. Той е наемател на басейн „Аугуста“ в Монтана. Така се казва и фирмата му.

Съпругът на Фидосова - Томислав Живкович

През юли 2007 г. 16-годишно момче умира в иначе охраняемия басейн. След 2 години разследване Илиян Илиев е даден на съд. Според обвинението поради немарливост фирмата му е нарушила 7 точки от задължителните разпоредби за експлоатиране на басейни. В момента на трагедията там имало само един спасител вместо задължителните двама и водата била замърсена, което попречило момчето да бъде забелязано веднага.

По това време Илиян Илиев вече е член на ГЕРБ, въпреки че срещу него се води дело. След това става изключително близък с отколешната си приятелка Искра Фидосова, която пък става шеф на Правната комисия в парламента и има редица лостове за влияние в съдебната система. На първа инстанция Илиев е осъден на 2 години затвор. При обжалването в София, където Фидосова силна фигура, делото е върнато за ново разглеждане в Монтана.

Прокуратурата обвинява и тогавашния управител на басейна заедно с Илиев. Делото продължава в съда в Монтана, а Илиев е общински съветник и често отскача до София при Фидосова.

В началото на февруари тази година връзката на Илиян Илиев с Фидосова му носи късмет. Той е оправдан за смъртта на 16-годишното момче, а управителят на басейна получава условна присъда. Прокуратурата в Монтана е обжалвала и се чака развръзка от София.

Още сензации:

loading...

4 Отговора за "Лъсна любовникът на Искра Фидосова – общинският съветник от ГЕРБ в Монтана, Илиян Илиев"

 1. Георги Бинев   24.04.2013 at 23:32

  Кой луд човек ще направи това ?!?

  Отговор
 2. Ненчо   25.04.2013 at 13:11

  Имайки предвит това, което излиза като публикаци и поведенито по време на Парламентарния контрол както и станалите пополярни разговори разговори между г-н.Танев и г-жа.Фидосова -всичката и любов не зависимо към кого е ,е комесиална!Не виждам друг дапутат от 41НС да е такъв голям сребролюбец(провала на проекто закона за нотариусите и нотариалната дейност) и алчен за власт депутат!

  Отговор
 3. Pingback: keto diet grocery list

 4. Kassie   27.10.2021 at 3:08

  Post writing is also a excitement, if you be familiar with after that you can write
  otherwise it is complicated to write.

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *