Лора Крумова удари 100 кила

Лора Крумова
Лора Крумова

  Водещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“ по Би Ти Ви Лора Крумова, която всеки момент трябва да роди, е надебеляла с цели 30 килограма, разкриха колеги на журналистката. В момента тя буквално чупи кантара с теглото си и гони 100 килограма.

Покрай бременността си, Лора се е отдала на пълен релакс и се наслаждава на спокойствие, сън и вкусна храна. Още в

Бременната Лора Крумова
Бременната Лора Крумова

първите месеци, апетитът й скочил драстично и пухкавата Крумова още повече се ошишкала. Водещата криела огромното си тяло под широки дрехи и категорично забранила на приятелите си да я снимат.

Тя обаче изобщо не се притеснявала, че иска бързо след появата на детето да се върне към обичайния си ритъм на работа в телевизията, но не е във форма. Лора планирала двамата с приятеля й Сотир да се грижат сами за бебето и се надявала покрай грижите за новороденото бързо да свали натрупаните килограми.

Таткото на водещата Крум, който е бивш военен, пък я успокоявал, че е нормално бременните да наддават с по 400 грама на седмица.

По негов съвет водещата се записала на – специално училище за бременни. Въпреки напредналата си бременност, Крумова прекарала лятото на море в созополския къмпинг „Градина“, където любимият й Сотир има училище по уиндсърф. Макар че двамата са заедно от 5 години, Лора нямала никакво намерение да стъпва в райсъвета. Тя смятала, че бракът е отживелица, а белите рокли – инфантилни. Водещата държи най-вече децата да бъдат кръстени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *