Лили с охрана на плажа

Лили Иванова
Лили Иванова

  Лили Иванова прибегна до невиждани мерки, за да се предпази от папараците. Примата на родната естрада, която цяло лято си почива на Черноморието, си нае допълнителна охрана и вече с жива верига се отбранява от нашите фоторепортери, които просто искат да я заснемат на плажа по бански.

Лиленце-Пиленце изпаднала в неистов ужас от първата страница на най-четения таблоид преди няколко броя. В деня преди концерта й на „Хасиенда Бийч“ настроението на звездата се скапало, след като узнала, че лицето й в съвсем близък план, захлупено е налудничава капела, е публикувано в над 300 хиляди тираж.

Тук си почива Лили Иванова. Грандамата се излежава на частния плаж към комплекс „Оазис". За да се предпази от папараците, Лили разчита не само на плътните бели завеси на шатрата си, а и на бдителността на охранителите си
Тук си почива Лили Иванова. Грандамата се излежава на частния плаж към комплекс „Оазис“. За да се предпази от папараците, Лили разчита не само на плътните бели завеси на шатрата си, а и на бдителността на охранителите си

С фамозната капела 70 и кусур годишната грандама се превърна в гротесктен двойник на Хъкълбери Фин и на Гандалф, добрия магьосник от „Властелинът на пръстените“.

Запознати коментират, че капризната звезда поискала от организаторите на изявата си, която се превърна в абсолютен провал и премина при нищожен интерес, да я компенсират за това, че не предприели нужните охранителни мерки, за да я предпазят от папарашките обективи. Те обаче не се поддали на изнудването, тъй като подобна клауза и без друго не била записана в договора им.

За да не допусне повторно унижение, Лили сама предприела нужните мерки, с които да си подсигури така желаното спокойствие до края на морския си престой, вече няколко седмици изпълнителката на вечния хит „Камино“ си почива в хотелския комплекс на наркобоса Евелин Банев – Брендо – „Оазис“. Заради лошата слава на собственика му там случайни хора не отсядат. Точно с тази идея Лили си наела апартамент, надявайки се, че ще се скрие от любопитни фенове и от своите душмани – папарашката гвардия.

Лили Иванова Достолепната дама, запътила се към своя сценичен заник, ангажирала четирима атлетични момци, с които всяка божа сутрин цъфвала на частния плаж към комплекса. Работата им била да я пазят от фотообективите.

Въпреки яките гавази обаче изпадналата в ужас от светкавици и фотоапарати Лили не смеела да се опъне безгрижно на обикновен шезлонг. Звездата се шмугвала вшатричка от трите си страни запердена с бели щори и завеси. Само лицевата й част гледала към морето, откъдето според собствените й съждения наглеците с щракалките нямало как да я фотографират.

Суетната към своята външност певица издала заповед и на охранителите си да вардят шатрата й с гръб към нея, за да не се срамува пред очите им с тялото си.

Вярна на суровия си хранителен режим, който не нарушава дори и по празници, зад щорите Лили се гощавала със сезонни плодове – резени диня и пъпеш. Пиела само минерална вода, и то топла, за да не навреди на гласа си.

Който между впрочем вече взе да й изневерява. На концерта в „Хасиенда“ певицата подхваща един от хитовете си на няколко пъти, след като не й достигна глас за високите тонове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Лили с охрана на плажа"

  1. Почитателка   30.08.2013 at 16:52

    Бъди жива и здрава. Дай боже твоя талант на всеки. Твоите песни са в сърцата и душите ни.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *