Лили на интимна вечеря с млад баровец! Виж го тук!

Лили Иванова

  Естрадната прима Лили Иванова отново предизвика любопитни погледи – този път в курортното селище Лозенец, където бе засечена да вечеря в интимна обстановка в тузарски ресторант с млад мускулест мъж.

Предположенията на мнозина, че Лиленце – Пиленце е забърсала млад любовник, не се оправдаха, или поне няма сигурни данни, че естрадната прима флиртува с младеж, който би могъл да й бъде внук. Оказа се, че кавалерът на Лили не е досаден неин фен, а платежоспособен кръчмар, съдържател на актуалното заведение „Хасиенда“ в Лозенец.

37-годишният Димитър Тодоранов, който е настоящ треньор на националния отбор по карате Шотокан, е водил преговори с Лили Иванова за нейна изява в заведението му на Лозенец. На 7 август Вечната Амбър на българската естрада ще изнесе двучасов концерт за гостите на „Хасиенда“.

Вторник вечер, курортът Лозенец. Лили Иванова на професионално-интимна вечеря c младия баровец Димитър Тодоранов

Хонорарът на Лили Иванова е твърдо фиксиран на 12 000 лева, като примата изрично е настояла, докато пее, сервитьори да не притичват около масите с пълни и празни чинии, чаши и бутилки. По всяка вероятност билетите за концерта на Лили в Лозенец ще струват по 50 лева, а ВИП пропуските за най-хубавите маси ще се продават срещу 100 лева.

По време на вечерята Лили се държала доста свободно с младия мъж и дори си позволила да флиртува с него, свидетелстват обаче хора от съседните маси, които са заснели с мобилните си телефони рандевуто на бизнесмена с естрадната дива.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Лили на интимна вечеря с млад баровец! Виж го тук!"

  1. Brenton   08.11.2021 at 13:38

    I got this web page from my pal who shared with me on the topic of this
    website and at the moment this time I am visiting this website and reading very informative
    posts here.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *