Късметлия спечели $ 2. 4 милиона от тото

Късметлия спечели $ 2. 4 милиона от тото

Жител на град Дубровник, Хърватска, удари джакпота от 2. 4 милиона долара, след като всяка седмица в продължение на повече от тридесет години играел с едни и същи числа. Това съобщават организаторите на играта „Хърватска лотария”.

Късметът дошъл при мъжа на 11 февруари тази година и веднага след като разбрал за споходилото го щастие той заявил, че не иска името му да се съобщава. Комбинацията, която донесла печалба от играта „7 от 39” е 2, 4, 7, 13, 17, 24 и 36. Фишът за участие в лотарията бил на стойност малко над три долара.

Хърватинът разказва, че повечето му приятели не приемали сериозно отношението му към тотото. По тяхно мнение това си било живо набутване и напълно безсмислена загуба на време и средства. Още повече, че той всеки път играел с едни и същи числа, които според близките му нямало шанс да спечелят.

Късметлия спечели $ 2. 4 милиона от тото

Той обаче не се предал и упорито продължил да изписва едни и същи цифри. Те били свързани с важни за него самия и неговите роднини дати. Мъжът споделя, че част от печалбата ще дари на свои близки, които живеели бедно в момента. Той обаче не могъл да изчисли колко пари е набутал в тотото през изминалите тридесет години.

Когато научил щастливата новина, първоначално не могъл да повярва и му трябвали няколко дни, за да осъзнае какво се случва. В първия момент не казал дори и на децата си за сполетялото го щастие.

„Както обикновено пуснах телетекста, за да проверя изтеглените числа. Когато ги открих на екрана, някак си ми се сториха познати и през ума ми мина възможността, че съм ударил джакпота. Извадих фиша и сравних цифрите. Първо помислих, че съм се объркал и дори събудих жената, за да погледне и тя” – вълнува се щастливецът.

Дубровник:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Късметлия спечели $ 2. 4 милиона от тото"

  1. тото   09.04.2012 at 11:42

    И аз искам да печеля от тотото

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *