Куриоз! Фермер ухапал кобра до смърт в Непал!

кобра

Влечугото не е в списъка на застрашените в Непал. Местен фермер, който бил ухапан от кобрата в оризовото си поле убил влечугото, след като неколкократно го ухапал.

Мохамед Салмодин разказал пред английската преса, че опитомител на змии му казал когато го ухапе змия, да я хапе на свой ред,  докато животното умре.

Сега фермерът е изписан от болницата , където бил лекуван от ухапването. Според властите той няма да е подведен под отговорност, защото кобрата не е защитен вид.

Човекът споделя, че когато осъзнал, че е ухапан си отишъл в къщи, взел фенер и видял, че змията е кобра. Започнал да я хапе, докато тя не умряла и след това се върнал към ежедневните си задължения, все едно нищо не се било случило.

Мохамед Салмодин

В последствие се съгласил да бъде приет в болница. Инцидентът се  случил в село на 200 км югоизточно от столицата на Непал, Катманду. В Непал има голямо разнообразие от змии, повечето от които отровни. По данни всяка година около 20 000 души са ухапвани от змии в Непал, от които около 1000 завършват фатално.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_cU-BTts3GM

Още сензации:

loading...

2 Отговора за "Куриоз! Фермер ухапал кобра до смърт в Непал!"

  1. jdgkjf   27.08.2012 at 12:04

    Чък Норис ти ли си?

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *