Кулезич в летен отпуск, връща се на екран през есента

Люба Кулезич

  Люба, да не са те уволнили и от Нова телевизия? Какво става? Защо го няма предаването ти?! Нямаме какво да гледаме!“.

Подобни телефонни обаждания приема от 2 седмици насам Люба Кулезич. На журналистката й се налага по 10 пъти на ден да успокоява приятели и общественици, че гласът й не е заглушен, а просто е излязла в малко по-дълга лятна отпуска. Предаването на Кулезич „На светло“ излезе в отпуска и ще се завърне на екран в първите дни на септември.

Апропо, не само нейната рубрика е във ваканция. Почива още цялата съботно-неделна публицистика – Сашо Диков, Кеворкян, а скоро в заслужен отпуск отива и Милен Цветков.

„Тъй като лятната ваканция на предаването горе-долу съвпадна с инцидента, когато бях пребита в центъра на София, явно мнозина са си помислили, че нещо лошо се е случило.

Благодаря на всички, които ми се обаждат – добре съм, предаването не е свалено“, каза Люба пред журналисти. Тези дни тя има нова операция на окото, което пострада сериозно след нанесения й побой в началото на юни.

Кулезич обаче имаше приятни емоции.

Тя бе в Оксфорд за сватбата на дъщеря си Михаела, която каза „Да“ на дългогодишния си приятел – младия преподавател по история Ян Мартин.

Бляскавото събитие бе в един от красивите замъци-църкви на Великобритания – там, където е училището „Хоугордс“ от филма за Хари Потър. Сватбата бе почетена от 60 души, като гостите от България се брояха на пръстите на двете й ръце. Ден по-рано Люба даде вечеря на младоженците в изискания ресторант „Сеньор Саси“ в центъра на Лондон, любим на Робърт де Ниро и Мадона. По молба на младото семейство снимки от церемонията няма да бъдат публикувани в печата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *