Куката на басейн с охрана

Мариян Вълев, Куката и Константина Живова (зад дамата) пристигат на на партито, придружени от охрана

   Половин дузина бодигардове придружиха звездата от тв кримката „Под прикритие“ Мариан Вълев на вечерно парти миналия уикенд. Татуираната Кука, театралният еквивалент на футболната икона Благой Георгиев, пристигна без актуалната си изгора Ирина Флорин, и изкара вечерта в компанията на манекенката Райна Налджиева.

В събота вечер Вълев и колегата му от „Под прикритие“

Вълев редува глъдките бира с есемеси

Александър Сано бяха специални гости на вечерно парти край басейн „Леда“. При пристигането им около двамата потъмня от облечени в черно мъже. Като Куката, и Косъма бе оставил жена

си Нели вкъщи и кръжеше около омъжената репортерка от „Междинна Станция“ Константина Живова. Актьорите и придружителката им се настаниха на масата на Райна Налджиева, пристигнала отделно на партито с приятел.

Александър Сано – Косъма дойде без жена си Нели, а репортерката от „Междинна станция“Константина го играеше асистент на звездата

Въпреки, че хостеси предлагаха на гостите на партито ново, точно промо-тирано в страната ни уиски, Мариан Вълев отряза съблазнителните им напъни да го накарат да дегустира напитката. Цялата вечер Куката утоляваше жажда единствено с бира. Варненецът обърна 4-5 големи пластмасови чаши от 500 мл, като изборът му не бил случаен, коментираха край басейна запознати. Хитовият актьор избягвал на светски събития да консумира твърд алкохол от страх, че ще вкара прекалено много и ще даде хляб на журналистите да го маскарят като алкохолик.

„Много рядко ще го изловите да пие уиски, например. Предпочита по-лекия алкохол, защото се опасява, че от другия като нищо ще си навреди на репутацията, а с това и на сериала“, разясниха приближени до Вълев.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Куката на басейн с охрана"

  1. Присъствал   04.08.2013 at 10:59

    Ха-ха, готино е, че все пак има около 3% истина в в „статията“.
    Истински са само имената на споменатите. Супер си бяха момчетата, хората им се изкефиха, а те си тръгнаха трезвени и на време.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *