Куката закъса с простатата

Мариан Вълев
Мариан Вълев

  Актьорът Мариан Вълев, обявен за новия секссимвол на киното ни след изявата си в „Под прикритие“, има сериозни проблеми с простатата.

Това тръби наляво и надясно руса дама, придружала Куката при откриването на казино на Златните пясъци преди седмица. След купон двамата се озовали в хотелската му стая и мъжествените способности на актьора се оказали, меко казано, нищожни.

„Вероятно е заради пристрастието към алкохола и субстанции, които правят човека щастлив, коментирала разочарованата блондинка. Личният живот на Мариан Вълев напоследък е пълен хаос. Всяка седмица се появява информация, че той е с ново гадже, обикновено по-младо от него с 20 години. Последният му удар е щерката на Филип Найденов – Фатик – Александра, която е студентка по актьорско майсторство в класа на Стефан Данаилов. Заради младата наследничка на боса

Александра Тюркмен
Александра Тюркмен

Куката бил зарязал певицата Ирина Флорин, твърди се в светските среди.

„Тези дни видяхме Ирина на морето в компанията на приятни млади мъже.

Не изглеждаше нещастна, че е зарязана. Най-вероятно тя бързо е разбрала, че няма бъдеще с човек, който изглежда страшен мачо, но мъжествеността му е клюмнала“, коментираха читатели, които тези дни са се припичали на Черноморието с Флорин.

„Мариан е талантлив, но има проблеми. Почти всеки ден го виждаме да се разхожда из улиците запуснат, брадясал, с анцуг и една и съща тениска, която не е ясно кога пере. Очевидно изживява депресия и използва средства, за да се вдигне на крака“, коментираха театрални фенове и редовни читатели.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *