Кубрат Пулев и Андреа се женят на ринга

Кубрат Пулев и Андреа
Кубрат Пулев и Андреа

  Кубрат Пулев обяви, че ако спечели световната титла, ще се ожени за фолк звездата Андреа направо на боксовия ринг. Кобрата съобщи за намеренията си пред немския вестник „Билд“.

Според близки на Андреа тя нямала нищо против да се венчае на ринга и отсега била заета да уреди свещеник, който да се съгласи да води брачната церемония в боксова зала. До този момент обаче певицата удряла на камък, защото никой от свещениците, с които е говорила, не се осмелявал да наруши канона. Тя споделила, че в краен случай църковният брак ще бъде сключен на скромна церемония в църквата, а Кубрат Пулев и Андреа гражданският ще се подпише на ринга. Плановете на певицата обаче може да бъдат нарушени, ако Кобрата загуби от украинския шампион Владимир Кличко и не успее да се добере до световната титла.

От изказването на Пулев става ясно, че брак между него и Андреа няма да има поне до догодина, когато се планира мачът му с Кличко. Това означава, че певицата ще има още няколко месеца, за да се отдаде без задръжки на моминския си живот.

Според близки до двойката Кобрата се зарекъл, че след сватбата двамата ще заживеят като нормално семейство и се очаква изцепките на фолк дивата да секнат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *