Кръг „Нежни момчета“ измества „Котараците“ от сърцето на Бойко и властта!

Николай Младенов

   Те са нежни, чувствителни, раними. Често менят решенията си, изчервяват се не когато трябва, но са твърди, когато някой нападне техен приятел. Носят в себе си две души – едната е сензитивна, другата – властолюбива. Подкрепят се докрай.

Навлязоха вьв всички партии, но сред сегашните управляващи са особено изявени. Ръководят министерства, съветват президента и коват закони в парламента. Някои от тях са, най-активните лобисти в държавата.

Кръгът „Нежни момчета” е на път да измести „Котараците„, известни като най-приближените до премиера Бойко Борисов. Разликата между двата кръга е, че едните са ученолюбиви, отличници и успешни кариеристи, докато другите го раздават мъжкарски и често се перчат със силиконови красавици в нощните локали на столицата.

Негласен лидер на „Нежни момчета“ е външният министър Николай Младенов. 39-годишният бивш член на СДС и депутат от Европейския парламент има странна зависимост от свой верен сътрудник. Веселин Попов е залепен като гербова марка за него още от Министерството на отбраната. Често се появява заедно на коктейли и светски събития, а в службата са неразделни.

Откакто Ники пое Външно министерство, Веско бе катапултиран на мига на престижния пост директор на дирекция „Управление на собствеността“. Така Попов – най-близкият човек до Младенов – момчето от властта с нежното лице, коли и беси, когато става дума за имоти в България и по цял свят. Само през 2012 г. Веселин Попов ще продаде 12 имота на български мисии е чужбина, гласи официална информация. Разбира се, сделките стават със санкцията на министъра. Въпрос на проверка кои фирми ще приберат тлъстите комисиони от тези продажби.

Кирил Йорданов

  Веселин Попов е нещо повече от доверена секретарка на известния масон от шотландския ритуал Николай Младенов. Ехидни усмивки и подмятания по коридорите на министерството съпровождат близките отношения между двамата високопоставени чиновници. За да се избегнат двусмислените коментари, с които преливат кулоарите на Външно министерство, съвсем скоро предстои Веселин Попов да отпътува за Берлин. Там ще бъде назначен на приятната позиция шеф на посолския комплекс.  

Източници уточняват, че берлинският ни посланик е Ради Найденов, който също не е безразличен към кръга „Нежни момчета”.

Иначе Ники Младенов вдигна шум на сватбата с врачанката Гергана Николова, дъщеря на нотариус и на строителния предприемач Стоян Григоров, който е собственик на фирмата „Билдинг„. Кум на помпозното тържество беше не кой да е, а човекьт-държава Бойко Борисов, неестествено издокаран във фрак. Свободното си време обаче Николай предпочита да прекарва в мъжка компания твърдят негови съкварталци от „Красна поляна“. Варненският депутат от ГЕРБ Николай Костадинов и градоначалникът Кирил Йорданов са силните фигури на кръга „Нежни момчета“ край морето. Двамата, особено политическият пътешественик от партия в партия Йорданов, са съсредоточили огромен властови и финансов ресурс във фините си ръце.

Бившият кандидат за кмет на Гоце Делчев и настоящ най-млад депутат от ГЕРБ Георги Андонов, освен че е протеже на президента Росен Плевнелиев, също гравитира към кръга, към който причисляват и организационния секретар на ГЕРБ Доброслав Димитров, Последният иначе се води щастливо женен.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *